LeEco Le Max Pro: prvi smartfon sa SD820 u prodaji za samo 305$

Fotografija članka: LeEco Le Max Pro: prvi smartfon sa SD820 u prodaji za samo 305$

Jučer smo vam pisali o glasinama da Le Max Pro danas dolazi u prodaju, a one su se na kraju pokazale točnima.

Oglas

Tako je LeEco Le Max Pro postao prvi smartfon na svijetu koji je došao u prodaju sa Qualcomm Snapdragon 820 procesorom, ali samo u ograničenim količinama od 1.000 primjeraka koji će danas biti dostupni za kupnju.

Tu je i nekoliko zanimljivih detalja vezano za ovu prodaju koja je započela danas u podne po kineskom vremenu. Kao prvo primjerci koji su danas došli u prodaju nisu komercijalni već umjesto toga inženjerski modeli. Druga zanimljiva stvar je da se prodaju po cijeni od samo 305 USD, što je niže od svih prijašnjih neslužbenih informacija koje su sugerirale da će se prodavati po cijeni od 530 do 570 USD.

Svojim hardverskim specifikacijama Le Max Pro spada u high-end uređaje, a one uključuju 6.33-inčni ekran sa QHD rezolucijom, 4 GB RAM-a, 21 MP stražnju kameru, ultrazvučni senzor otiska prsta, USB Type-C port, bateriju kapaciteta 3.400 mAh te Android 6.0 Marshmallow kao operativni sustav.

LeEco Le Max Pro

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.