LeEco Le 2S (Pro) na navodnim fotografijama

Fotografija članka: LeEco Le 2S (Pro) na navodnim fotografijama

Svaki danom se sve više šuška o novom LeEco uređaju pa su danas procurile i neke navodne fotografije samog uređaja.

Oglas

Kineska kompanija LeEco je u velikom naletu i čini se da se ne planira tako uskoro zaustaviti. Iako su tek nedavno predstavili , prvi uređaj pokretan Snapdragon 820 procesorom i kojeg smo imali prilike recenzirati, sve je bliži izlazak i nasljednika. Glasine su da će ime biti Le 2 S ili Le 2 S Pro te da će biti među prvi uređajima pokretanim novim moćnim strojem iz Snapdragona, 821.

Koliko je na samim slikama vidljivo, u odnosu na Le 2 seriju došlo je do promjene u samoj poziciji te veličini oka kamere koja je ovog puta smještena u lijevom gornjem kutu te je puno manja. Osim toga, razlika je uočljiva i u samom izgledu kućišta koje je i dalje metalno, ali na slikama je u brušenoj varijanti pa malo podsjeća i na novi kojeg smo nedavno recenzirali.

Osim fotografija i procesora zadnje glasine su i da će uređaj, trenutno pod oznakom X720, doći sa  Full HD zaslonom veličine 5.5 inča te 4 GB RAM-a i 32 GB interne memorije što ipak najviše izgleda kao nadogradnja samog Le 2 Pro modela.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.