LeEco Le 2 Pro dolazi sa ultrazvučnim senzorom otiska prsta?

Fotografija članka: LeEco Le 2 Pro dolazi sa ultrazvučnim senzorom otiska prsta?

Zasigurno je jedna od najvažnijih i neizostavnih značajki s kojima dolazi većina današnjih popularnih pametnih telefona senzor otiska prsta.

Oglas

Međutim, mnogi su senzori otiska prsta u rasponu od flagship pa sve do srednje klase smartfona često prilično neprecizni. Svakako da su senzori otiska prsta svakim novim modelom pametnog telefona sve bolji i točniji, međutim Qualcomm-ov ultrazvučni senzor otiska prsta je nešto što će sam proces prepoznavanja otiska prsta korisnika dovesti na jednu novu razinu.

Qualcomm-ov je ultrazvučni senzor otiska prsta nove generacije odličan zbog toga što može lako prodrijeti kroz staklo, aluminij, nehrđajući čelik te kroz kućište smartfona napravljeno od safirnog stakla, a otisak prsta se skenira bez izravnog kontakta sa prstom te je naravno vodootporan.

qualcomm-ultrasonic-fingeprint-sensor-826x420

Koliko je nama poznato trenutačno na tržištu postoji samo jedan uređaj opremljen ultrazvučnim senzorom otiska prsta i to je LeEco (LeTV) Max Pro koji se još nije počeo prodavati u velikim razmjerima (do sada je prodano samo 1.000 inženjerskih primjeraka). Tako da na žalost još uvijek nismo uspjeli testirati koliko dobro funkcionira ovakav senzor otiska prsta. No, navodno bi se već slijedeći mjesec na svjetskoj smartfon sceni trebao pojaviti još jedan uređaj sa ultrazvučnim senzorom otiska prsta, a to je u naslovu spomenuti LeEco Le 2 Pro model pametnog telefona. Postoje glasine o impresivnim specifikacijama ovog uređaja koje možete pročitati , a između ostaloga navodi se kako će doći sa najnovijim Qualcomm Snapdragon 820 procesorom.

leeco-ultrasonic-fingerprint-sensor-587x1024

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.