LeEco Le 2: potvrđeno da dolazi sa Helio X20 i 3 GB RAM-a

Fotografija članka: LeEco Le 2: potvrđeno da dolazi sa Helio X20 i 3 GB RAM-a

Mediatek je nedavno službeno predstavio svoj Helio X20 procesor koji će se ove godine sigurno naći u mnogim smartfonima kineskih proizvođača.

Oglas

Sada saznajemo kako je LeEco (bivši LeTV) službeno potvrdio da će njihov nadolazeći Le 2 smartfon raditi upravo na spomenutom Helio X20 procesoru, a osim toga će biti opremljen i sa 3 GB RAM-a.

Iako kompanija Mediatek Helio X20 svrstava u flagship kategoriju procesora, teško se može uspoređivati sa Qualcomm-ovom Snapdragon 820 perjanicom. Možda tome najbolje svjedoče rezultati AnTuTu benchmark testova gdje SD820 postiže čak do 40.000 bodova više u odnosu na Helio X20.

No unatoč tome jedan od najvažnijih segmenta kod smartfona je cijena, a to je područje gdje Qualcomm teško može konkurirati Mediatek-ovim procesorima. Ukoliko novi Le 2 dođe sa cjenovnim rangom svoga prethodnika, kao i dizajnom i kvalitetom, uspjeh mu je zagarantiran.

Le2_3GB-600x1008

Le2_X20-600x965

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.