LeEco Le 2: pojavile se prve slike i specifikacije

Fotografija članka: LeEco Le 2: pojavile se prve slike i specifikacije

Izgleda kako sve popularnija kineska kompanija LeEco (bivši LeTV) priprema novi pametni telefon koji će navodno nositi naziv Le 2.

Oglas

Sudeći prema njegovom nazivu (LeEco Le 2) moglo bi se zaključiti kako se ovdje radi o nasljedniku kompanijinog najprodavanijeg Le 1s smartfona. Slike navodnog Le 2 smartfona koje su se nedavno pojavile na internetu pružaju dobar uvid u njegov dizajn.

LeEco Le 2 će prema neslužbenim informacijama doći u dvije verzije, jedna pokretana sa Qualcomm Snapdragon 820 procesorom te druga sa MediaTek Helio X20 procesorom, dok se ostatak njihovih specifikacija neće razlikovati. Tako bi LeEco Le 2 trebao doći sa 4 GB radne memorije, 21 MP stražnjom kamerom, senzorom otiska prsta na stražnjoj strani te USB Type-C portom. To su na žalost za sada svi detalji o specifikacijama koji su dostupni.

Sudeći prema dostupnim slikama okvir ovog smartfona je metalne izrade, dok je za stražnji panel teško reći od kojeg je materijala izrađen. Ukoliko kineska kompanija LeEco zaista radi na nasljedniku Le 1s smartfona očekujemo kako ćemo uskoro saznati mnogo više detalja o njemu.

leeco-le-2-002

leeco-le-2-003

leeco-le-2-004

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.