LeEco Le 1s ruši prodajne rekorde

Fotografija članka: LeEco Le 1s ruši prodajne rekorde

Kineska kompanija LeEco (bivši LeTv) svoj je Le 1s smartfon predstavila u Indiji još u siječnju ove godine, a u prodaju je došao prošli mjesec.

Oglas

Čini se kako je ovaj smartfon dobio odličan odaziv u Indiji što nam sugeriraju izvještaji iz te velike zemlje koji navode kako je LeEco Le 1s trenutno najprodavaniji pametni telefon preko interneta.

LeEco je u Indiji u manje od mjesec dana uspio prodati više od 200.000 Le 1S smartfona, što je navodno novi rekord. Do sada su se održale tri brze rasprodaje ovog smartfona, a LeEco je zaprimio čak preko dva milijuna registracija za ovaj uređaj čime su također oborili rekord.

između ostaloga kompanija je zaprimila rekordnih 22 tisuće narudžbi za Le 1s u vremenu od samo 31 sekundu. Kompanija je od predstavljanja sveukupno uspjela prodati skoro 3 milijuna Le 1s smartfona, a koliko je dobar možete pročitati u našoj detaljnoj recenziji . Ako možda niste znali LeEco je svoje prve smartfone u Kini predstavio prije manje od godinu dana, a sada je to ime za koje svi znaju.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.