LeEco kreće u pohod na tržište SAD-a sa dva smartfona i četiri TV-a?

Fotografija članka: LeEco kreće u pohod na tržište SAD-a sa dva smartfona i četiri TV-a?

Kineska kompanija LeEco najavila je veliki događaj koji će se održati 19. listopada, a posvećen je kompanijinom ulasku na ogromno tržište SAD-a.

Oglas

Iako je predstavljanje koje se trebalo održati na ovom događaju trebalo biti tajna, pojavila se puna lista proizvoda koji bi trebali biti predstavljeni, a to uključuje i dva pametna telefona te četiri Android TV uređaja.

Tako saznajemo da će na tom događaju biti predstavljen LeEco Le Max 2 pametni telefon sa cijenom od 349 USD, a kupci će tokom listopada dobiti popust od 60 USD. Drugi model kojeg LeEco planira predstaviti je Le S3 čija će cijena biti 299 USD, odnosno umanjena za 60 USD tijekom listopada.

Za one koji ne znaju LeEco Le Max 2 je jedan od najmoćnijih smartfona koji su trenutno dostupni na tržištu, a opremljen je sa odličnim hardverom koji uključuje Qualcomm Snapdragon 820 procesor, 4 ili 6 GB RAM-a kao i odličan ekran, a više o njemu možete pročitati u našoj detaljnoj recenziji . LeEco Le S3 je u biti kojeg smo također imali na recenziji samo sa Qualcomm Snapdragon 652 procesorom.

TV uređaji koji su u planu za predstavljanje na ovom događaju su LeEco Super4 X43 Pro TV, Super 4 X55 TV, Super 4 X65 TV i uMax85 TV sa cijenama koje će se kretati oko 800 USD.

leeco-1 leeco-2 leeco-3 leeco-4 leeco-5

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.