LeEco: kompanijin će novi flagship biti zagarantirani hit

Fotografija članka: LeEco: kompanijin će novi flagship biti zagarantirani hit

Ove godine su dvostruke kamere na flagship pametnim telefonima pravi hit, a čini se da će nam jednog takvog uskoro predstaviti i sve popularnija kineska kompanija LeEco (LeTV).

Oglas

Prema nekim neslužbenim informacijama ove ćemo godine vidjeti iPhone 7 sa dvostrukom stražnjom kamerom, dok je LG G5 sa takvom dvostrukom kamerom već dugo aktualan, kao i Huawei P9 sa Leica lećama. Niti kineska kompanija LeEco ne želi kaskati za najvećima te se uskoro namjerava pridružiti ovim velikanima sa svojim nadolazećim high-end modelom koji će bit pokretan sa novim Qualcomm Snapdragon 821/823 procesorom.

Nedavno smo vam pisali o modelu kodnog naziva koji se pojavio na jednom benchmark testu sa novim Snapdragon procesorom, a sada imamo i jednu neslužbenu fotografiju stražnjeg panela ovog uređaja na kojem se jasno vidi da će biti opremljen sa dvostrukom stražnjim kamerom. No, to nije sve, jer dvostruku kameru na ovom modelu potvrđuje i koju smo vam nedavno prenijeli, a prema kojoj Xiaomi i LeEco kupuju Samsung-ov dvostruki modul kamere.

Osim toga može se vidjeti i da će se ispod dvostrukog modula kamere smjestiti i dvotonska LED bljeskalica, a odmah ispod nje ono za što pretpostavljamo da će biti senzor otiska prsta. Još jedan zanimljiv detalj koji se može vidjeti su linije antene na vrhu i dnu uređaja kakve se očekuju kod novog iPhone modela. Čini se kako LeEco radi na tome da bude među najboljima, a sudeći prema dosadašnjim kompanijinim smartfonima, ovaj će nadolazeći flagship biti prava pametna “zvijer”.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.