LeEco će prvi predstaviti smartfon sa Snapdragon 823 procesorom?

Fotografija članka: LeEco će prvi predstaviti smartfon sa Snapdragon 823 procesorom?

Prema najnovijim izvještajima iz Kine, LeEco (bivši LeTV) će ovaj mjesec predstaviti novi high-end pametni telefon koji će imati zanimljive specifikacije.

Oglas

Ono što je svakako najzanimljivija činjenica vezana uz ovaj uređaj je da bi to trebao biti prvi pametni telefon koji će raditi na nadolazećem Qualcomm Snapdragon 823 procesoru. Za one koji ne znaju Snapdragon 823 je identičan Snapdragon 820 procesoru sa jedinom razlikom, a ta je da njegove četiri Kryo jezgre rade na višim taktovima.

Sudeći prema neslužbenim informacijama ovaj uređaj bi trebao biti predstavljen tijekom Mobile World Congress-a u Šangaju koji počinje 29. lipnja. Da vas podsjetimo, LeEco je prva kompanija koja je pustila u prodaju pametni telefon (Le Max Pro) pokretan trenutačnim high-end Qualcomm Snapdragon 820 procesorom, tako da se ne bi iznenadili ako se ova vijest pokaže točnom.

Osim LeEco-a, postoji još dosta kompanija koje ove godine planiraju predstaviti uređaje sa SD823 procesorom, a neki od očekivanih smartfona su ZenFone 3 Deluxe, Samsung Galaxy Note 6, HTC Mini, Mi Note 2 te Nubia X8.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.