LeEco priprema smartfon sa 8 GB RAM-a i Snapdragon 821 CPU?

Fotografija članka: LeEco priprema smartfon sa 8 GB RAM-a i Snapdragon 821 CPU?

Snapdragon 821 će biti nasljednik aktualnog Qualcomm-ovog Snapdragon 820 flagship procesora te se očekuje kako će se prvi puta pojaviti u pametnim uređajima čija se premijera održava negdje u kolovozu ove godine.

Oglas

Kineska kompanija LeEco voli biti prva kada je riječ o novotarijama kod pametnih telefona. Podsjetit ćemo vas kako je ova kompanija bila jedna od prvih koja je predstavila pametni telefon sa 4 GB RAM-a, prva je predstavila pametni telefon sa USB Type C portom te je također imala prvi predstavljeni uređaj sa Qualcomm Snapdragon 820 procesorom. Kako se sada čini LeEco će nastaviti istim ritmom, jer je kompanija već najavila predstavljanje prvog uređaja sa Qualcomm Snapdragon 821 procesorom.

Da bi to zaista moglo biti tako možda najbolje svjedoče renderi i specifikacije LeEco pametnog telefona koji se upravo pojavio na Internetu. Ovaj bi pametni telefon trebao dijeliti većinu hardverskih specifikacija sa LeEco Le Max 2 modelom te bi mogao biti njegova nadograđena verzija.

Ono što je zanimljivo kod ovog uređaja je da će osim novog Qualcomm Snapdragon 821 procesora doći i sa suludih 8 GB RAM-a. Za sada na tržištu postoji tek nekoliko uređaja sa 6 GB RAM-a, te se vode žučne rasprave o tome koliko je ta količina radne memorije smislena, no čini se da je kompaniji LeEco bilo jako bitno i u ovom području biti prvi, tako da se ne bi čudili da je ova informacija točna i istinita. Osim toga, izvori na Internetu navode i stražnju kameru od 25 MP, dok bi se cijena ovog uređaja u Kini trebala kretati oko 455 USD. Ono što se može vidjeti na renderima je da će ovaj uređaj doći u bijeloj, crvenoj i plavoj boji. Kako god bilo sigurni smo da nam iz kompanije LeEco dolazi još jedan vrhunski uređaj. Le-Max-2-new-variant-leak_2 Le-Max-2-new-variant-leak_3

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.