LeEco će za par dana prvi predstaviti smartfon sa SD823 CPU?

Fotografija članka: LeEco će za par dana prvi predstaviti smartfon sa SD823 CPU?

LeEco je službeno najavio predstavljanje svog novog proizvoda koje će se održati 29. lipnja u Šangaju.

Oglas

Ovu informaciju otkriva nam novi teaser koji je ova kompanija objavila, no međutim teaser nam ne otkriva ništa o tome što LeEco planira predstaviti na tom događanju. Prema nekim izvještajima iz Kine, kompanija će predstaviti svoj novi flagship smartfon, i to ne bilo kakav, jer prema ovim informacijama to bi trebao biti prvi uređaj pokretan novim Qualcomm Snapdragon 821 procesorom. Da dobro ste pročitali, procesor u naslovu se ne podudara sa procesorom koji mi sada navodimo, pitate se zašto?

U slučaju da niste znali Qualcomm je navodno preimenovao Snapdragon 821 procesor u Snapdragon 823. Prema tome ove nove informacije podudaraju se sa ranijim glasinama koje su upućivale na to da će LeEco prije kraja ovog mjeseca predstaviti smartfon sa Qualcomm Snapdragon 823 procesorom.

Nije samo procesor detalj kojim bi se novi LeEco smartfon trebao isticati, jer glasine govore da će doći sa dosad neviđenih 8 GB RAM-a i 25 MP stražnjom kamerom, dok bi se njegova cijena u Kini trebala kretati oko 450 USD. Ako se sjećate LeEco je prvi proizvođač koji je predstavio pametni telefon sa Qualcomm Snapdragon 820 procesorom ispod poklopca, tako da ove glasine ne možemo olako odbaciti.

leeco

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.