LED rasvjeta štedi energiju i ima zgodne mogućnosti, evo što smo pronašli na TomTopu

Fotografija članka: LED rasvjeta štedi energiju i ima zgodne mogućnosti, evo što smo pronašli na TomTopu

Pretražujući webshopove i njihovu ponudu, ovaj puta smo odlučili pogledati ponudu LED rasvjete na popularnom TomTopu, webshopu s kojeg smo i sami nabavili pregršt raznih gadgeta i drugih sitnica.

Oglas

LED rasvjeta je nešto što se razvija eksponencijalnom brzinom i masovno se kupuje u cijelom svijetu. Istina, ona je u startu nešto skuplja ali u konačnici može vam donijeti osjetnu uštedu u kućnom budžetu. Osobno sam još prije više od 3 godine kompletnu rasvjetu u stanu zamijenio LED rasvjetom i računi su se počeli smanjivati tako da je ušteda na godišnjem tolika da mi je osmjeh na licu bio vrlo širok :)

Ovaj puta smo vam pripremili ne jedan nego tri zanimljiva LED rješenja koja su nam zapela za oko, a sve po sniženim cijenama. Prva je LED traka koja je više dekorativna s obzirom da ima LED svjetla u boji te i daljinski upravljač s kojim možete kontrolirati rasvjetu. Pogodna je za kućne zabave, obiteljska druženja, rođendane i druge proslave. Radi se o traci s 54 LED žarulja koje svijetle na pet različitih načina i 4 nivoa jačine, a zgodno je i što je otporna na prskanje vodom (IP65).

Pronaći ćete je na po sniženoj cijeni od samo 8,99$.

Druga je Lixada Solar Power LED Wall Lamp, iliti u prijevodu LED svjetlo sa solarnim ćelijama koje po danu pune ugrađenu bateriju od 1000 mAh, a po noći daje vrlo ugodno ambijentalno svjetlo. Uopće ne zahtjeva nikakvo održavanje – samo je postavite i to je to, po danu se puni, a po noći svijetli. Posebno lijepo izgleda ako ih imate više u nizu.

To vam neće biti nikakav problem, jer na jedno solarno Lixada LED svjetlo ima cijenu od tek 3,69$.

I treća koju smo pronašli po sniženoj cijeni, a koja nam se čini vrlo zanimljiva je LED Solar Rechargeable PIR Motion Activated Wall Light, odnosno zidna LED svjetiljka koja ima 20 LED-ica, solarnu ćeliju koja puni bateriju od 1200 mAh i senzor za pokret koji će upaliti svjetlo kada netko prođe. Isto tako, ne traži nikakvo održavane, samo je postavite zaboravite na nju… :)

Cijena ovog LED svjetla na je je 9,29$. Sve su cijene toliko niske, ako uzmete i više primjeraka nećete morati platiti porez.

Inače, bogatu ponudu webshopa uvijek možete pronaći na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.