LED lampe dizajnerski sve ljepše i napravljene s raznim materijalima

Fotografija članka: LED lampe dizajnerski sve ljepše i napravljene s raznim materijalima

Čini se kako dolazi vrijeme LED rasvjete. O samim LED žaruljama više ne trebamo trošiti riječi, a one bi kao takve brzo trebale zamijeniti “štedne” žarulje.

Oglas

Zašto LED osvjetljenje. Više je razloga za to, a vjerojatno dva najveća su činjenica što troše višestruko manje struje, ne zagrijavaju se i vijek trajanja i je daleko veći. Jasno, sve ćete to u startu platiti više, no nakon nekog vremena se LED žarulje itekako isplate.

No, ovo nije priča o LED žaruljama nego LED lampama i općenito rasvjeti u kojoj se sve više koriste LED žarulje. U svijetu je već počela masovna isporuka i prodaja takvih rasvjetnih elemenata koji su danas dizajnerski riješeni jako dobro, a i sve se više koriste i drugi materijali u dizajnu LED rasvjete, kao što su drvo, metal, staklo.

Netko će reći kako su to standardni materijali. I u pravu ste. Korak dalje napravio je njemački dizajner Theo Möller. Neke svoje uratke je predstavio na tjednu dizajna u talijanskom Milanu, a u izradi svoje LED rasvjete je koristiti o neke druge nestandardne materijale. Više o tome možete vidjeti na priloženim slikama, ili posjetite njegovu .

LED rasvjeta se sve više koristi i u našoj IT industriji, a i mi je obilato koristimo za snimanje nekih priloga. Neka živi LED…

LED lampe dizajnerski sve ljepše i napravljene s raznim materijalima

LED lampe dizajnerski sve ljepše i napravljene s raznim materijalima

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.