Leagoo T5c vs OnePlus 5: usporedni test brzine koji iznenađuje

Fotografija članka: Leagoo T5c vs OnePlus 5: usporedni test brzine koji iznenađuje

Na Internetu danas možete naletjeti na niz različitih i zanimljivih podataka, ali i usporedbi. Jedna nam je takva zanimljiva usporedba „upala“ u oko, jer uključuje neobične konkurente.

Oglas

Riječ je od Leagoo T5c smartfonu koji se suprotstavio OnePlus 5 flagshipu – trenutno najbržem Android smartfonu na svijetu (ako je vjerovati benchmark testiranjima). I mi  smo imali prilike testirati OnePlus 5 flagship koji nas je oduševio, a više o njemu pročitajte u .

Leagoo T5c  je prvi smartfon na svijetu koji radi na Spreadtrum SC9853I procesoru koji utjelovljuje 14-nanometarsku Intelovu X86 Airmont mikroarhitekturu. Upravo zbog spomenute arhitekture Leagoo T5c nudi odličnu kombinaciju performansi i energetske efikasnosti. S obzirom da Leagoo T5c jedini radi na ovakvom procesoru te nema nekog para za usporedbu kompanija ga je odlučila staviti „rame uz rame“ sa OnePlus 5 modelom koji radi na Qualcomm Snapdragon 835 flagship procesoru.

Leagoo je objavio video usporedbu između spomenutih pametnih telefona. Video koji možete pogledati u nastavku prikazuje usporedbu Leagoo T5c i OnePlus 5 smartfona u pogledu brzine otvaranja aplikacija. Krajnji je rezultat zapravo impresivan s obzirom da Leagoo T5c sa 3 GB RAM-a i spomenutim Spreadtrum SC9853I procesorom postiže odličnu brzinu otvaranja aplikacija –  gotovo pa je brzina otvaranja aplikacija u rangu sa OnePlus 5 flagshipom. Ova je usporedba popriličan dokaz kako kombinacija odličnih performansi novog Spreadtrum SC9853I procesora i Leagoo T5c softverske optimizacije može dovesti do veoma dobrog krajnjeg rezultata.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.