Leagoo M5 Edge – rezervacije su krenule, popust od 20$ i poklon!

Fotografija članka: Leagoo M5 Edge – rezervacije su krenule, popust od 20$ i poklon!

Od 8-16. lipnja traje promotivna pretprodaja Leagoo M5 Edge pametnog telefona po 99,99$, no ako upišete svoj email na promo stranici možete dobiti i dodatni popust za 20$, te dodatni poklon u kutiji.

Oglas

Za novi Leagoo M5 Edge kažu kako ima tri zanimljive karakteristike – majstor je za noćne snimke, ekran je gotovo bez rubova (edge-less) i podržava 4G mreže. A mi ćemo na to dodati kako mu je i cijena izuzetno privlačna čak i bez kupona za popust. Ako ne želite čitati dalje, možete odmah skočiti do i rezervirati svoj primjerak uz veliki 20$ popusta.

Ekran je jedna od jačih karakteristika ovog smartfona. Rubovi su neprimjetni, imaju samo 2 milimetra, a 5 inčni IPS ekran HD rezolucije od 1280 x 720 točaka dodatno je prekriven 2.5D zakrivljenim staklom uz kontrast 1000:1, a svidjet će vam se i činjenica kako ekran zauzima čak 80% prednje površine, što ga u ovoj kategoriji smješta među najbolje modele.

Spomenimo i kako ekran na Leagoo M5 Edge smartfonu podržava on-cell tehnologiju što znači da je tanji i bolje će reagirati na dodir, te je sam prikaz na slici puno jasniji i uz življe boje. Isto tako, ekran će i brže reagirati na korisničke zahtjeve. U postocima, kažu i kako je 45% čvršći i 30% brže reagira.

Spomenuli smo i kako mu je glavna kamera također za pohvalu. Leagoo M5 Edge ima stražnju kameru od 13 MP s lećom iz 4 dijela i otvorom blende od f/2.0, te ima široki kut od 75 stupnjeva.

Sam dizajn je ergonomski zaobljen i zahvaljujući posebnoj CNC obradi i Nano Injection tehnologiji pružit će vam vrlo ugodan osjećaj u rukama. Okvir je od lagane i čvrste aluminijske legure koja je posebno pjeskarena – kažu kako je izrađena u 120 koraka uz izradu koja je trajala više od 180 sati. Zahvaljujući posebnom kućištu i ekranu koji zauzima veliki dio prednje strane smartfona Leagoo M5 Edge je vjerojatno i najmanji pametni telefon na svijetu s 5 inčnim ekranom. Neki ga uspoređuju i sa iPhone 7 smartfonom s ekranom od 4,7 inča.

Leagoo M5 Edge – glavne značajke:
•    5 inčni HD, IPS, On-cell, Edge-less dizajn
•    Najmanji 5 inčni smartfon na svijetu
•    Stražnja kamera od 13 MP, f/2.0, night shooting
•    CNC metalni okvir
•    Prednja kamera 8 MP (široki kut 77,9°)
•    Procesor MT6737, 4 jezgre
•    2 GB RAM + 16 GB ROM
•    Baterija se može izvaditi
•    Dual SIM, dual standby
•    Akcijska cijena: 99,99$

Ako nas pitate, čini nam se kako bi Leagoo M5 Edge mogao biti pun pogodak. Samo ćemo vas još jednom podsjetiti kako je počeo rezervacijski period, traje od 8-16. lipnja, a ako se prijavite u tom periodu imate šanse osvojiti i dodatni dobit ćete i dodati poklon popust od velikih 20$ uz poseban poklon koji ćete pronaći u kutiji. Sve detalje možete pronaći na .

Isto tako, dodatne informacije o Leagoo M5 Edge možete pronaći i na .

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.