Leagoo Lead 3 Dual SIM – još jedan jeftin i solidan smartfon za siću

Fotografija članka: Leagoo Lead 3 Dual SIM – još jedan jeftin i solidan smartfon za siću

Leagoo je još jedna u našim krajevima nepoznata kompanija iz Kine koja proizvodi vrlo solidne i cjenovno povoljne smartfone. Predstavljamo Leagoo Lead 3.

Oglas

Iako se radi o “low cost” smartfonu, slobodno možemo reći kako Leagoo Lead 3 ima vrlo solidnu konfiguraciju za tu kategoriju. Za početak ćemo spomenuti 4,5 inčni IPS ekran qHD rezolucije od 540 x 960 točaka. Kao procesor je odabran provjereni MediaTekov 4-jezgreni MT6582 procesor na 1,3 GHz (ARM Cortex-7), uz Mali-400 MP2 grafiku.

Leagoo Lead 3 ima samo 512 MB RAM-a, te 4 GB interne memorije, no to je sasvim dovoljno za korisnike “početnike” u svijetu smartfona, ili pak za one koji nemaju, ne mogu ili jednostavno ne žele izdvojiti više novca za smartfon.

Već smo spomenuli kako podržava dvije SIM kartice (Dual SIM) i to quad-band 2G GSM i tri-band 3G WCDMA mreže. Ima i dvije kamere od 5 MP i 2 MP, a baterija je nevelikih 1600 mAh. Dizajnerski gledano, vjerojatno je vanjski izgled jedna od jačih karakteristika koja bi mogla skrenuti pažnju kupaca. Ukupno gledajući, Leagoo Lead 3 je vrlo solidan i lijep smartfon koji će mnogi poželjeti imati, pogotovo jer mu je cijena nevjerojatno niska.

Naravno, vas zanima i cijena Leagoo Lead 3 smartfona. Vjerovali ili ne, prodavat će se za samo 70$, a više informacija posjetite .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.