Leagoo KIICAA S8 – prvi smartfon na svijetu na Helio P23 procesoru i 18:9 ekranom

Fotografija članka: Leagoo KIICAA S8 – prvi smartfon na svijetu na Helio P23 procesoru i 18:9 ekranom

Kažu kako je novi Leagoo KIICAA S8 prvi kompanijin smartfon posebno napravljen za online tržište. To nam ovako zvuči globalno, a ima i neke zanimljivosti s kojima se može pohvaliti – kao prvi.

Oglas

Dakle, Leagoo KIICAA S8 je prvi smartfon na svijetu koji bi mogao utjeloviti novi MediaTekov MT6763 procesor, poznati kao Helio P23. Naime, trebao ga je dobiti Meizu 5S, pa nije. Najavljen je za više Oppo, Vivo i Gionee modela, ali i to još čekamo. Čini se kako bi upravo Leagoo mogao biti prvi u ovom smjeru. Helio P23 je svojevrsna zamjena za Helio X30 procesor koji se pokazao kao promašaj zbog problema uproizvodnji i ne koristi ga niti jedan smartfon.

No, neće se samo pojaviti jedna smartfon, očekuju se čak tri modela:
– Leagoo KIICAA S8 Lite
– Leagoo KIICAA S8
– Leagoo KIICAA S8 Premium

Očekuje se kako bi novi kompanijini smartfoni trebali biti prilično lijepi i elegantni, te s omjerom ekrana od 18:9. Očekuju se dvije veličine – 5,72 inča (1440 x 720 točaka) i 5,99 inča. Očekuje se kako će imati ove kombinacije radne i interne memorije – 4GB/64GB i 64GB/128.

Hoće li imati isti procesor, a razlikovat se po nekim drugim detaljima, saznat ćemo uskoro. Točnije, prvi se očekuje Leagoo KIICAA S8 sa 18:9 ekranom za otprilike 2 mjeseca, a cijene bi trebale biti ispod 300$. To bi bilo krajem kolovoza? :)

I za kraj, evo i nekih zgodnih usporedbi procesora, pa sami zaključite koliko je ovaj procesor dobar. Nama se čini vrlo zanimljiv.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.