Leagoo KIICAA Power: najpovoljniji smartfon na svijetu sa dvostrukom kamerom

Fotografija članka: Leagoo KIICAA Power: najpovoljniji smartfon na svijetu sa dvostrukom kamerom

Do sada smo pametne telefone sa dvostrukom stražnjom kamerom mogli većinom vidjeti u high-end segmentu ili segmentu srednje klase, a sada je kako se čini došlo vrijeme da i low-end segment smartfon tržišta dobije „svog konja za trku“.

Oglas

Tako je svjetlo dana ugledao Leagoo KIICAA Power koji je trenutno najpovoljniji smartfon sa dvostrukom stražnjom kamerom na svijetu. Za cijenu od samo 69,99 američkih dolara ovaj pametni telefon ne samo da nudi dvostruku stražnju kameru, već i bateriju ogromnog kapaciteta od 4.000 mAh. Nećemo ulaziti u detalje koliko dobre rezultate to jest fotografije daje navedena dvostruka stražnja kamera sa senzorima od 8 MP i 5 MP, ali za ovu cijenu svakako zvuči odlično.

Velika bi baterija ovom povoljnom smartfonu sigurno trebala omogućiti više od jednog dana autonomije pri jednom punjenju, a od drugih specifikacija tu se još nalazi i senzor otiska prsta smješten na stražnjem panelu uređaja te 5-inčni ekran HD rezolucije.

Leagoo KIICAA Power se u svom radu oslanja na MediaTekov četverojezgreni MT6580A procesor uparen sa 2 GB RAM-a te sa 16 GB interne memorije, dok se kao operativni sustav navodi Android 7.0 Nougat.

Zvuči predobro da bi bilo istinito, zar ne? Tako niska cijena za niz dobrih značajki – to je novi Leagoo KIICAA Power za kojega se nadamo da ćemo ga imati prilike isprobati i uvjeriti se može li se za ovakvu cijenu dobiti solidan smartfon.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.