Leagoo KIICAA MIX s velikim prostranim ekranom i u tri inačice, već od 89,99$?!?

Fotografija članka: Leagoo KIICAA MIX s velikim prostranim ekranom i u tri inačice, već od 89,99$?!?

Izgled novog Leagoo KIICAA MIX nazvali su “All-screen design”, ima veliki ekran koji se proteže na tri ruba, te dolazi u tri inačice s cijenama koje kreću od 89,99$.

Oglas

U posljednje vrijeme se pojavilo nekoliko drugačijih pametnih telefona koji su pokrenuli novi trend u razvoju dizajna pametnih telefona s naglaskom na što veći ekran u što manjem kućištu. Godina 2017. će u mobilnoj industriji biti zapamćena po “All-screen Designu”, a koji rasteže ekran do čak tri ruba, tako da zauzima velik dio prednje površine. Upravo je takav i novi Leagoo KIICAA MIX, smartfon koji dolazi na tržište s vrlo popularnom cijenom, a u tijeku je i pretprodajna akcija na , a gdje ga možete “ubosti” uz kuponski popust od čak 30$!

Kompanija je vrlo aktivna s ovom serijom još od kada su predstavili novi Leagoo KIICAA S8 pametni telefon s ekranom omjera 18:9. Na slikama u nastavku možete vidjeti renderirani “All-screen design” kojeg utjelovljuje njihov novi pametni telefon KIICAA MIX, a što su objavili i na svojim .

Saznajemo kako će Leagoo KIICAA MIX imati 5,5 inčni ekran, kao i dvije stražnje kamere koje su smještene jedna ispod druge. Sprijeda ispod ekrana vidljiva je Home tipka koja krije čitač otiska prsta. Iako kompanija još nije objavila službene podatke o ovom vrlo zanimljivom smartfonu, očekuje se kako će se pojaviti tri različite inačice smartfona što bi moglo biti u skladu onoga što je objavio poznati “leaker” .

Dakle, varijante su slijedeće:
– 8-jezgreni procesor, 6GB RAM-a i 128 GB interne memorije – cijena 179,99$
– 8-jezgreni procesor, 3GB RAM-a i 32 GB interne memorije – cijena 139,99$
– 4-jezgreni procesor, 2GB RAM-a i 16 GB interne memorije – cijena 89,99$

I na kraju ono najbolje – na možete glasati za svoju omiljenu inačicu (od 1 do 3) a koja bi se trebala prva pojaviti u proizvodnji. Isto tako, možete dobiti i kuponski kod s popustom od čak 30$ ako ostavite svoj email u za to predviđeno polje. Inače, Leagoo KIICAA MIX bi se u prodaji trebao pojaviti idućeg mjeseca, a do tada trkom na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.