Leagoo je prvi mobilni brend koji je postao službeni partner Tottenham Hotspur F.C.

Fotografija članka: Leagoo je prvi mobilni brend koji je postao službeni partner Tottenham Hotspur F.C.

Engleski nogometni klub Tottenham Hotspur F.C. i kineski proizvođač pametnih telefona Leagoo potpisali su službeno partnerstvo koje će trajati pet godina – od 2017. do 2022. godine.

Oglas

Jučer, 17. kolovoza, ovo je partnerstvo i službeno potvrđeno. Na posebnoj konferenciji za novinare održanoj u Londonu objavljeno je kako se Leagoo pridružio nogometnom klubu Tottenham Hotspur Football Club, a radi se o 5-godišnjem globalnom partnerstvu između dvije strane. Kooperacija će trajati od srpnja 2017. godine do srpnja 2022. godine, a ovim se potpisom još jedna kineska kompanija pojavila na sponzorskoj listi Premier lige.

U novije vrijeme ovakve suradnje između nogometnih klubova/igrača i mobilnih brendova sve su češće. Primjerice, sjetite se samo suradnje kompanije Vivo i FIFA World Cupa, kompanije Oppo i FC Barcelone, Huaweija i Lionela Messija, i tako dalje. Najnovija suradnja je upravo ova o kojoj pišemo, a radi se o mobilnom brendu Leagoo i nogometnom klubu Tottenham Hotspur. Ova će suradnja bolje povezati Leagoo i njihove korisnike s fanovima nogometnog kluba Tottenham Hotspur, a istovremeno pojačati prepoznatljivost Leagoo brenda u globalnim okvirima. Kompanija će kroz seriju interaktivnih marketinških aktivnosti proširiti svoje poslovanje na globalnom tržištu.

Upravo će im za to poslužiti i partnerstvo s Tottenham Hotspur Football Clubom s kojim će realizirati strateške marketinške i reklamne kampanje, a koje će na globalnom tržištu biti prisutne u narednih 5 godina. Nije teško zaključiti kako će kompanija predstaviti posebnu inačicu svog Leagoo T5 top modela u bojama i oznakama Tottenham, nego će i njihovi nogometaši promovirati Leagoo pametne telefone. I bedž s pijetlom Tottenham Hotspura, a koji već više od 100 godina predstavlja klub, Leagoo će promovirati u svojim kampanjama na različite načine.

Leagoo vrlo ozbiljno namjerava proširiti svoje poslovanje na globalno tržište, a za one koji ne znaju radi se o vrlo mladoj kineskoj kompaniji koja je osnovana tek 2014. godine. Bez obzira na to, Leagoo stalno napreduje u svom poslovanju, konstantno ulažu u istraživanje i razvoj (R&D), poboljšavaju svoje uređaje i imaju sve više kupaca širom svijeta. Upravo je ova poslovna suradnja s Tottenham Hotspur Football Clubom “win-win” situacija i obje će strane od toga profitirati, te isto tako privući više kupaca odnosno fanova.

I na možete pronaći više podataka o ovoj suradnji, pa ako ste nogometni fan i ljubitelj smartfona i sami možete pregledati detalje ove suradnje.

Isto tako, podsjećamo vas kako je Leagoo T5 na posebnoj promotivnoj prodaji na , gdje ovaj vrlo isplativi i moćni smartfon možete uloviti po cijeni koja je 70$ niža od redovne cijene.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.