Lava X46 ima 5-inčni HD ekran i popularnu VoLTE podršku

Fotografija članka: Lava X46 ima 5-inčni HD ekran i popularnu VoLTE podršku

Iz indijske kompanije Lava dolazi još jedan pametni telefon koji nije službeno predstavljen, ali se nalazi na kompanijinim službenim web stranicama.

Oglas

Riječ je o uređaju naziva Lava X46 koji će se prodavati po cijeni od 120 američkih dolara, pa pogledajmo što nudi za navedenu cijenu. Lava X46 je Dual SIM (4G plus 4G) pametni telefon koji ima VoLTE (voice over LTE) i 4G LTE podršku. Raspolaže 5-inčnim ekranom kojega krasi slika HD (720 x 1.280 piksela) rezolucije uz gustoću od 294ppi.

Kao operativni sustav se navodi Android 5.1 Lollipop, a u svome se radu ovaj pametni telefon oslanja na nespecificirani četverojezgreni procesor koji radi na taktu od 1.3 GHz te je uparen sa 2 GB radne i 8 GB interne memorije koja je MicroSD karticama proširiva do ukupno 32 GB.

Po pitanju fotografskih mogućnosti Lava X46 raspolaže 8 MP stražnjom kamerom uz koju se nalazi LED bljeskalica, dok je sa prednje strane smještena 5 MP selfie kamera koja osim za fotkanje ovih popularnih fotografija može poslužiti i za video pozive. Osim 4G podrške Lava X46 od opcija povezivanja nudi i standardnu GPRS/ EDGE, 3G, GPS, Bluetooth, Wi-Fi i Micro USB podršku.

Ovaj će indijski pametni telefon biti dostupan u prodaji u popularnoj zlatnoj boji, a za njegovu će autonomiju brinuti baterija kapaciteta 2.500 mAh koja bi korisnicima trebala omogućiti do 16 sati razgovora.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.