Lava X3 oku ugodan pametni telefon s cijenom ispod stotke

Fotografija članka: Lava X3 oku ugodan pametni telefon s cijenom ispod stotke

Za svoje domaće tržite indijska je kompanija predstavila Lava X3 pametni telefon jeftine klase, ali vrlo solidnih karakteristika. Isto vrijedi i za dizajn koji je kako rado volimo reći – oku ugodan.

Oglas

Uređaj radi na neimenovanom 4-jezgrenom MediaTekovom procesoru na 1,3 GHz, a ugrađeno je i 2 GB RAM-a i 8 GB interne memorije. Ekran je standardni 5 inčni IPS i HD rezolucije od 1280 x 720 točaka, a ugrađena je i baterija kapaciteta 2500 mAh.

Ugrađene kamere su sasvim u redu za ovu kategoriju pametnih telefona. Spomenimo kako Lava X3 ima prednju selfie kameru od 5 MP i stražnja ja oe d 8MP s LED bljeskalicom i auto fokusom, no po ovome što vidimo na slici čini nam se kako bi mogla snimati dobre fotke.

Spomenimo i kako Lava X3 smartfon radi na Android 5.1.1 Lollipop operativnom sustavu, podržava 2G/3G mreže, kao i Wi-Fi 802.11 b/g/n i Bluetooth 4.0. Uređaj dolazi u srebrnoj i bijeloj boji, a cijena je samo 96$. Za ono što nudi, a i nije nešto jeftin.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.