Lava IvoryS 4G: predstavljen povoljan tablet sa 4G podrškom

Fotografija članka: Lava IvoryS 4G: predstavljen povoljan tablet sa 4G podrškom

Osim pametnih telefona indijska se kompanija Lava odlučila i na predstavljanje tableta sa podrškom za 4G mreže.

Oglas

Riječ je o tabletu naziva Lava IvoryS 4G koji će se prodavati po cijeni od 132$, a osim 4G podrške koja je naglašena i u samom nazivu ovog uređaja, njegova je zanimljiva značajka gledajući sa cjenovne strane priče i Dual SIM podrška.

Lava IvoryS 4G dolazi sa 7-inčnim IPS ekranom HD (1.280 x 800 piksela) rezolucije te sa Android 5.1 Lollipop operativnim sustavom. Ispod poklopca ovog tableta radi nespecificirani četverojezgreni Cortex-A53  procesor radnog takta od 1 GHz koji je uparen sa 1 GB DDR3 RAM-a te sa 16 GB proširive interne memorije.

Osim što raspolaže stražnjom 5 MP glavnom kamerom koju prati LED bljeskalica te mogućnost snimanja video zapisa u 1080p rezoluciji, Lava IvoryS 4G tablet ima ugrađenu 3.2 MP prednju kameru idealnu za fotografiranje selfija ili pak za video pozive. Spomenimo i kako je 16 GB interne memorije moguće proširiti MicroSD karticama i to do ukupno 32 GB. Za autonomiju ovog tableta brine baterija kapaciteta 3.000 mAh, a korisnicima treba napomenuti kako ovaj Dual SIM tablet ima 4G podršku na jednoj SIM kartici te 3G+2G podršku na drugoj.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.