Lava Iris Fuel F2: kompaktan, jeftin i baterije kapaciteta 3.000 mAh

Fotografija članka: Lava Iris Fuel F2: kompaktan, jeftin i baterije kapaciteta 3.000 mAh

Indijska kompanija Lava se sprema na službeno predstavljanje nove varijante Iris Fuel F1 modela koja će nositi naziv Iris Fuel F2.

Oglas

Za cijenu od 66$ ovaj Dual SIM Dual Standby (GSM+GSM) smartfon nudi Android 5.1 Lollipop operativni sustav te 5-inčni ekran FWVGA (480 x 854 piksela) rezolucije gustoće 196 ppi. Ovaj se jeftini pametni telefon u svome radu oslanja na nespecificirani četverojezgreni procesor radnog takta 1.3 GHz koji je uparen sa skromnih 512 MB radne memorije.

Za današnje standarde skrmna je i količina interne memorije koja u ovom slučaju izosi samo 8 GB, no dobra je vijest da je podržano proširenje MicroSD karticama i to do ukupno 32 GB. Dodajmo kako Lava Iris Fuel F2 sa stražnje strane ima kameru sa senzorom od 5 MP i LED bljeskalicom, dok se sa prednje strane smjestila skromna VGA (0.3 MP) kamera. Od opcija povezivanja spominju se 3G, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth v2.1, FM radio, GPS i Micro USB podrška.

Jedna od najvećih prednosti ovog pametnog telefona svakako je njegova baterija kapaciteta 3.000 mAh koja bi korisnicima trebala omogućiti 15.5 sati razgovora na 3G mreži te 300 sati rada na standby-u na obje SIM kartice. Spomenimo i kako će se Lava Iris Fuel F2 prodavati u standardnoj crnoj i bijeloj boji u dimenzijama 142.5 x 72.5 x 10.5 mm.

lava_iris_fuel_f2

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.