Lava Flair E2: najbolji opis ovog smartfona je riječ – jeftino!

Fotografija članka: Lava Flair E2: najbolji opis ovog smartfona je riječ – jeftino!

U Indiji pametni telefoni niču u prodaji kao gljive poslije kiše. :) No šalu na stranu, na indijskom tržištu zaista ima ogroman izbor povoljnih smartfona idealnih za sve one malo tanjeg novčanika.

Oglas

Indijska kompanija Lava na svojoj je internetskoj stranici objavila najnoviji model pametnog telefona koji nosi naziv Flair E2 te će u prodaji na domaćem (indijskom) tržištu biti po cijeni od nekih 46$. Cijena je zaista razumna s obzirom na specifikacije koje ovaj model pametnog telefona nudi. U nastavku pročitajte što sve možete očekivati na Lava Flair E2 uređaju.

Za početak ćemo napisati kako je ovdje riječ o smartfonu sa 3G podrškom što je ujedno i jedan od glavnih prodajnih aduta ovog uređaja za navedenu cijenu. Lava Flair E2 je osim toga i Dual SIM uređaj (GSM+GSM) koji radi na sada već pomalo zastarjelom Android 4.4 KitKat operativnom sustavu te ima kompaktni 3.5-inčni ekran HVGA (320 x 480 piksela) rezolucije.  Ispod haube se smjestio jednojezgreni procesor koji radi na taktu od 1 GHz te je uparen sa 256 MB radne memorije. S obzirom da za današnje potrebe ljudima treba mnogo prostora za pohranu podataka Lava Flair E2 ima i 512 MB interne memorije koja je MicroSD karticama proširiva do ukupno 16 GB. Nije možda mnogo, ali za cijenu ovog uređaja čisto solidno.

Kada je riječ o fotografiranju na raspolaganju su prednja 0.3 MP kamera te 2 MP stražnja kamera koja dolazi sa LED bljeskalicom. Od opcija povezivanja Lava Flair E2 nudi GPRS/ EDGE, A-GPS, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Micro-USB i Bluetooth podršku, a tu su i standardni senzori. Spomenut ćemo još i bateriju kapaciteta 1.400 mAh koja napaja ovaj uređaj te prema navodima proizvođača omogućava do 14 sati razgovora i do 128 sati rada na standby-u. Ovaj 113 x 61 x 12 mm veliki uređaj teži 256 grama te će u prodaji biti dostupan u standardnoj crnoj ili pak bijeloj varijanti.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.