Lava A82: zgodan smartfon cijene manje od 70$

Fotografija članka: Lava A82: zgodan smartfon cijene manje od 70$

Svi ste već dobro upoznati sa veoma produktivnom kompanijom Lava koja proizvodi povoljne pametne telefone za unosno i veliko indijsko tržište.

Oglas

Ovoga puta kompanija nam je službeno predstavila pametni telefon naziva Lava A82 koji će se prodavati po cijeni od nekih 68 američkih dolara. Za tu cijenu Lava A82 nudi 5-inčni TFT ekran FWVGA (480 x 854 piksela) rezolucije, dok se ispod poklopca nalazi nespecificirani četverojezgreni procesor koji radi na taktu od 1.2 GHz te je uparen sa skromnih 1 GB RAM-a i 8 GB interne memorije proširive MicroSD karticama do ukupno 32 GB.

Ovaj Dual SIM pametni telefon radi na Android 5.1 Lollipop operativnom sustavu te raspolaže standardnim opcijama povezivanja kao što su GPRS/ EDGE, 3G, Bluetooth, Wi-Fi i Micro-USB podrška. Za autonomiju ovog indijskog pametnog telefona brine baterija kapaciteta 2.000 mAh koja se smjestila u kućište dimenzija 144 x 72.7 x 9 milimetara.

Svakako spomenimo kako Lava A82 raspolaže stražnjom kamerom sa senzorom od 5 MP te prednjom 2 MP kamerom koja bi se trebala pobrinuti za nekakav „pristojniji“ selfie uradak ili pak za video pozive. Kao što i sami možete vidjeti ove specifikacije nisu bajkovite, ali zasigurno da za ovu cijenu više ne možemo ni očekivati. Na prenatrpanom indijskom tržištu ovo je odličan pametni telefon kojega odlikuje najbitnija karakteristika današnjice, a to je – povoljna cijena.

lava_a82

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.