Lava A79 predstavljen sa 5.5-inčnim ekranom i prednjom LED bljeskalicom

Fotografija članka: Lava A79 predstavljen sa 5.5-inčnim ekranom i prednjom LED bljeskalicom

Indijska kompanija Lava nedavno je predstavila još jedan vrlo povoljan smartfon namijenjen manje zahtjevnim korisnicima koji će se prodavati po cijeni od 85 USD.

Oglas

Riječ je o Dual SIM pametnom telefonu naziva Lava A79 kod kojeg će s obzirom na cijenu korisnicima najzanimljiviji biti njegov 5.5-inčni ekran, a kupci će moći birati između zlatne i sive varijante.

Lava A79 radi na Android 5.1 Lollipop operativnom sustavu, a pokreće ga nespecificirani četverojezgreni procesor radnog takta 1.2 GHz koji je ukomponiran sa 1 GB RAM-a i 8 GB interne memorije koja je proširiva do ukupno 32 GB. Na stražnjoj strani uređaja nalazi se 5 MP kamera sa LED bljeskalicom, dok njegova prednja kamera raspolaže senzorom od 2 MP te također LED bljeskalicom.

Ispod poklopca se smjestila baterija kapaciteta 2.200 mAh, a kada je riječ o povezivanju ovaj povoljni pametni telefon dolazi sa standardnom paletom opcija koja uključuje i 3G podršku. Kompanija navodi da ovaj uređaj dolazi sa Smart Screenshot značajkom koja omogućuje snimanje cijele stranice, a ne samo onog dijela koji je vidljiv na zaslonu.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.