Lang AG: prva velika narudžba Epson laserskih projektora, njih čak 150

Fotografija članka: Lang AG: prva velika narudžba Epson laserskih projektora, njih čak 150

Tvrtka Epson Europe sklopila je sporazum s tvrtkom Lang AG o isporuci više od 150 laserskih projektora iz nove serije L.

Oglas

Sporazum obuhvaća isporuku  modela L1405, L1100U, L1300U i L1505U uz koje će biti isporučen i veliki broj širokokutnih, standardnih i tele objektiva. Isporuka uređaja započeti će u lipnju 2016., a biti će obavljena u tri faze. Ova suradnja, čiji prvi dio nosi vrijednost od oko tri milijuna eura, najavljena je na sajmu ISE 2016.

Neil Colquhoun, izvršni direktor za Professional Displays u Epsonu, izjavio je: “Ponosni smo na suradnju s tvrtkom Lang AG, vodećom na tržištu iznajmljivanja audio i video opreme u Europi. Vrhunski projektori iz serije L prošli su strogu proceduru evaluacije u Langu, što nam daje dodatni poticaj u korištenju tehnologije 3LCD na ovom vrlo zahtjevnom tržištu“.

Tobias Lang, direktor tvrtke Lang AG, dodao je: “Uvjereni smo kako serija Epson EB-L1000 donosi ‘renesansu’ projekcije u tehnologiji LCD. Tehnologija 3LCD više je od alternative DLP projektorima s jednim čipom jednakih karakteristika. Očekujemo veliku potražnju kako za iznajmljivanjem, tako i za stalnim instalacijama“.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.