Lana Puljić i Luka Grubišić dizajnirali unikatnu zaštitnu navlaku za iPhone – Lokomotiva

Fotografija članka: Lana Puljić i Luka Grubišić dizajnirali unikatnu zaštitnu navlaku za iPhone – Lokomotiva

U T-Centrima možete ovih dana pronaći i nešto novo. Lokomotiva nije vlak :) nego je nova unikatna zaštitna navlaka za iPhone, a dizajn potpisuju Lana Puljić i Luka Grubišić.

Oglas

Kako znaju reći za sebe, Hrvatski Telekom uvijek je nastojao prepoznati kreativne napore mladih hrvatskih stručnjaka i ponuditi suradnju koja će rezultirati zadovoljstvom korisnika obje strane. Tako su Lana Puljić i Luka Grubišić dizajnirali modni brand Lokomotiva s kojim su vrlo brzo osvojili modne piste.

Suradnja s Hrvatskim Telekomom nije podrazumijevala izradu neke pret-a-porter kolekcije, nego predmeta koji je vrlo tražen u T-Centrima. Posrijedi je zaštitna navlaka za novu generaciju iPhonea, za modele 5 i 5s. Na istaknutoj crnoj pozadini efektno se ističe dizajnerski detalj na kome se prepoznaje starinska lokomotiva.

U dane darivanja, ova zaštitna navlaka svakako može biti idealan poklon za pod bor vlasnicama i vlasnicima ovog smartfona, osobito stoga što nije posrijedi model iz konfekcijske proizvodnje, nego jedinstveni, umjetnički oblikovan rad hrvatskih kreatora koji nižu uspjehe na modnim događanjima.

Cijena zaštitne navlake za iPhone, by Lana Puljić i Luka Grubišić, u T-Centrima je 139 kn.

Lana Puljić i Luka Grubišić dizajnirali unikatnu zaštitnu navlaku za iPhone - Lokomotiva

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.