Lagani ABS ručni gimbal će napraviti čudo od vašeg videa, u prodaji na TomTopu

Fotografija članka: Lagani ABS ručni gimbal će napraviti čudo od vašeg videa, u prodaji na TomTopu

Gimbal gadgeti su sve popularniji dodatak pametnim telefonima koji mogu osjetno stabilizirati kvalitetu vaše video snimke koja će postati mirna i fluidna, bez neželjene trešnje ruke. Pronašli smo ga na Tomtop webshopu, naravno uz bogati kuponski kod.

Oglas

Ovaj vrlo lagani ručni gimbal je odličan dodatak vašem mobilnom uređaju. Do sada su se masovno prodavali selfie štapovi za fotkanje, a ovo je svakako korak dalje – stabilizator za snimanje videa, iznenadit ćete se koja je razlika. Ovaj smo model pronašli na vrlo popularnom .

Ono što je zanimljivo kod ovog gimbal uređaja je što ga možete spojiti na bilo koji pametni telefon, bez obrzira imate li Samsung, Huawei, iPhone, Xiaomi ili bilo koji drugi model, čak i kada promijenite smartfon ovaj gimbal i dalje možete koristiti na novom uređaju.

Može se pohvaliti vrlo glatkim i tihim motorom, kao i velikim hodom u dvije osi – podržava nagib do čak 330 stupnjeva, odnosno pomicanje u okomitom smjeru do 300 stupnjeva, što je i više nego dovoljno za snimanje mirnih i stabiliziranih video snimki koje jednostavno ne možete dobiti bez ovog gimbala. Čak i smartfoni s optičkom stabilizacijom slike nemaju mogućnosti koje vam pruža ovaj lagani ABS gimbal.

Ovaj je gimbal namijenjen i optimoziran upravo za korištenje u kombinaciji sa smartfon uređajima. Crne je boje, a energijom se napaja iz tri punjive baterije od 900 mAh koje dolaze u paketu, kao i pripadajući punjač, te USB kabel i upute na engleskom jeziku. Inače je dimenzija 22 x 13 x 5 centimetara i težak je 313 grama.

Ovaj se vrlo zanimljivi i cjenovno povoljni lagani gimbal nalazi u prodaji na po cijeni od 82,99$, a koja je osjetno niža od mnogih konkurentskih gimbal uređaja čija cijena zna dostići i nekoliko stotina dolara. Da stvar bude bolja, pronašli smo i vrlo bogati kuponski kod – prilikom kupovine u odgovarajuće polje upišite “YYM23” i cijena će se spustiti za velikih 23$ – na samo , što je itekako prihvatljivo. Od sada vaš video neće biti isti, bit će puno bolji… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.