Ladies of New Business – kako se u poslu boriti za sebe?

Fotografija članka: Ladies of New Business – kako se u poslu boriti za sebe?

Istraživanja pokazuju da se žene  prijavljuju na nova radna mjesta samo ako smatraju da zadovoljavaju 100% traženih kriterija.

Oglas

O tome kako i zašto bi se žene u poslovanju trebale više boriti za sebe te koji su to unutarnji faktori koji utječu na žene u ICT industriji, govorit će se na  drugom, jesenskom izdanju konferencije Ladies of New Business koju organizira poslovno-tehnološki magazin Netokracija, u utorak, 22. studenog, 2016. u prostoru zagrebačkog coworkinga HUB 385, od 17 do 21 sat.

Kako piše Sheryl Sandberg u svojoj knjizi Ustrajnost, prema internom istraživanju tvrtke Hewlett-Packard,  žene se prijavljuju na nova radna mjesta samo ako smatraju da zadovoljavaju 100% traženih kriterija. U isto vrijeme, muškarci se prijavljuju ako zadovoljavaju 60% kriterija.

Konferencija će okupiti brojne inspirativne žene koje su napravile upravo to – podijelit će svoja iskustva u ostvarivanju unutarnjih promjena koje su im pomogle u karijeri, bilo da su krenule u nove tvrtke, prešle iz jednog sektora u novi sektor ili prihvatile velike projekte kojima su same sebe motivirale i dokazale da su spremne prihvatiti nove izazove.

Program se sastoji od dva pojedinačna razgovora na pozornici te dvije rasprave, koje se dijele na dvije teme – “Kako aktivirati samu sebe (Ja)“ te “Kako aktivirati svoj tim (Mi)“. Čut ćemo priče i razmišljanja Nikoline Zečić iz Zagrebačke banke, Ivane Šoljan iz HUB385, Monike Mikac iz Rimac Automobila, Mirjane Glavak iz 24sata, Maje Šplajt iz agencije Real, Andrije Frinčića iz agencije Implementacija Snova, Nade Kaurin iz agencije ENTG, Ivane Blažoti iz Testera, Andree Svilokos iz Konzuma, Ane Marije Petričević Liović iz tvrtke FOREO, Ane Gruden iz časopisa Zaposlena, Anđelke  Strahjer iz tvrtke Megatrend poslovna rješenja, Marijane Puljak iz  stranke Pametno i drugih.

Ujedno, bit će predstavljen i unaprijeđen program mentoriranja, Digitalni karanfili koji će potrajati do proljeća 2017. godine.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.