Kyocerina nova ECOSYS linija uredskih pisača formata A4/A3

Racunalo.com foto

Dugotrajne komponente, niski troškovi vlasništva, tih rad i nepostojanje emisije ozona čine ta četiri uređaja vrlo konkurentnima na današnjem tržištu, čiji su glavni zahtjevi niska potrošnja i visoki ekološki standardi.
FS-2000D ekonomičan je pisač formata A4, brzine ispisa od 30 stranica u minuti s mogućnošću dogradnje mrežnog priključka i uporabe papira različitih veličina i težina. Kupcima je dostupna i inačica FS-2000DN, s ugrađenim mrežnim priključkom.
Model FS-3900DN pripada srednjoj klasi poslovnih pisača namijenjenih vrlo zahtjevnom okruženju. Omogućuje ispis u formatu A4 i ima ugrađen mrežni priključak. Omogućuje ispis brzinom od 35 stranica formata A4 u minuti, a njegov maksimalni kapacitet za pohranu papira jest 2500 listova.
Uz brzinu ispisa od 45 stranica u minuti i vrhunske performanse model FS-4000DN pripada samom vrhu tržišne ponude. Može se proširiti dodatnom memorijom i tvrdim diskom, koji omogućuju učinkovito rukovanje dokumentima.
FS-6950DN osnovni je model pisača formata A3 za poslovne urede, koji omogućuje ispis dokumenata formata A4 brzinom od 32 stranice u minuti, a formata A3 brzinom od 16 stranica u minuti. Taj prilagodljivi model ima velik spremnik za papir i idealan je za odjele koji ispisuju dokumente na papiru formata A3, kao što su proračunske tablice, dijagrami i tlocrti.


ECOSYS
Kyocerini jedinstveni ECOSYS uređaji (ECOnomy + ECOlogy + SYStem) oblikovani su tako da smanje potrebu za održavanjem i utrošak potrošnog materijala, radi postizanja što nižih troškova rada. ECOSYS tehnologija zasnovana je na dugotrajnim komponentama, kao što je bubanj za ispis od amorfnog silicija, od kojega je tvrđi samo dijamant. Budući da se Kyocerini ECOSYS pisači zasnivaju na dugotrajnim komponentama, toner je jedini dio koji se zamjenjuje  pa stoga ti pisači omogućuju najniži trošak vlasništva (TCO) u svojoj klasi. Model FS-4000DN zapravo ima najniži TCO na tržištu, što je izvanredan primjer učinka Kyocerine tehnologije ECOSYS.
Kyocera je nedavno razvila novi toner s keramičkim česticama, koje kontinuirano poliraju bubanj za ispis te ga na taj način održavaju u izvrsnom stanju. Nadalje, Kyocerini stručnjaci uspjeli su čestice boje načiniti okruglijima te je ispis stoga jasniji. Uz to, sva četiri uređaja nude standardni ispis pri visokoj razlučivosti od 1200 x 1200 tpi.


Bez ozona
Neprestano ulažući u razvoj tehnologija koje ne štete okolišu, Kyocera je stvorila novu generacija pisača koji ne stvaraju emisiju ozona. Uobičajeno je da električni naboj unutar pisača reagira s kisikom iz zraka stvarajući ozon. Kyocera je prva na svijetu razvila pozitivno nabijen valjak s kojeg se električni naboj ne gubi u zraku te ne dolazi do stvaranja ozona. Da bi se održala dugotrajnost sustava i istovremeno zadržala visoka kvaliteta ispisa, valjak se automatski čisti finom četkicom pri svakom prolazu papira.


Tihi rad
Iako sva četiri uređaja nude izvrsnu  kvalitetu i učinkovitost, svojim radom neće ometati korisnike u poslu. Sva buka smanjena je pomoću nekoliko pametnih rješenja pri oblikovanju uređaja. Otvori za hlađenje postavljeni su sa stražnje strane uređaja, ventilatori se isključuju tijekom mirovanja, vremenski precizan prolaz papira ima kratak razmak između dva papira, čime se smanjuje buka pri prihvatu papira te, naposljetku, potpuno nova konstrukcija uređaja sa specijalnim spojevima za tiši rad.


Izravan ispis pomoću USB-a
Pisači omogućuju ispis PDF dokumenta izravno s USB uređaja za pohranu podataka (USB memory stick). Tako npr. za potrebe sastanka poslovni partneri mogu jednostavno priključiti svoju USB memoriju i izravno ispisati svoje dokumente.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.