Kyocerin novi uređaji u boji niskih ukupnih troškova vlasništva

Racunalo.com foto

Zasnovani na Kyocerinoj jedinstvenoj tehnologiji ECOSYS, sva tri pisača upotrebljavaju dugotrajne komponente koje omogućuju pouzdan ispis, niske ukupne troškove vlasništva i male troškove po stranici ispisa. Kyocerini korisnici moći će uživati u boji neopterećeni troškovima. Uporabom dokumenata u boji poboljšat će komunikaciju, a ta dodatna vrijednost višestruko će opravdati njihovo ulaganje.
Pisač FS-C5015N idealan je za male odjele u kojima se ispisuje velik broj dokumenata. Taj model ispisuje brzinom od 16 stranica u minuti te kao standardni dio opreme sadrži sučelje za mrežno povezivanje i omogućuje ispis na različitim vrstama papira. Ladica za papir kapaciteta je 500 listova, a standardni je dio opreme i višenamjenski pretinac za 100 listova papira. Ukupna količina papira koja se može staviti u uređaj iznosi 1100 listova. Na tržištu je teško pronaći uređaj s tako niskim troškovima po stranici ispisa i tako mnogo funkcija. Pisač FS-C5015N sadrži emulatore za PCL 6 i PostScript 3. Tijekom radnog vijeka uređaj može ispisati 100.000 stranica.
FS-C5025N brzi je A4 pisač u boji brzine ispisa 20 stranica u minuti, namijenjen uredskoj uporabi. Veliki kapacitet njegovih ladica za papir od ukupno 2100 listova omogućuje dugo vrijeme nesmetanog rada između dva punjenja. Tim se pisačem stoga bez problema može služiti velik broj korisnika.  Mrežni je ispis standardna funkcija toga pisača, a velik kapacitet spremnika tonera omogućuje nevjerojatno niske troškove po stranici ispisa. Uz to, tijekom radnog vijeka može ispisati 600.000 stranica. Pisač FS-C5025N sadrži funkcije i mogućnosti kakve trebaju veliki uredi, i to ga čini vrlo konkurentnim u njegovoj klasi.
FS-C5030N na tržištu je vrlo kratko, a već je stekao veliku popularnost kao visokoučinkoviti pisač u boji formata A4. Uz iste mogućnosti kao i FS-C5025N, ali veće brzine ispisa, od 24 stranice u minuti, tijekom radnog vijeka omogućuje veliku produktivnost od 600.000 stranica. To ga čini idealnim rješenjem za velika i zahtjevna uredska okruženja.


Diskretan rad
Pisači FS-C5015N i FS-C5025N oblikovani su vrlo kompaktno te zauzimaju najmanju radnu površinu u svojoj klasi. Stoga je za njihovo postavljanje potreban minimalan prostor. Uz to su i vrlo tihi: u načinu mirovanja ne stvaraju nikakav zvuk, a korisnici ih pri ispisu mogu postaviti na bilo koje mjesto u uredu bez bojazni da će zbog buke ometati nečiji rad ili zauzeti previše korisnog prostora.
Sva tri modela odlikuju se visokom funkcionalnošću s rješenjem za upravljanje dokumentima eMPS Document Management te alatima za nadzor troškova. Uređaji kao dodatnu opremu mogu koristiti automatsku jedinicu za obostrani ispis koja omogućuje ispis brošura i knjižica pri punoj brzini.
Kyocerini uređaji u boji omogućuju brzinu, kvalitetu, pouzdanost i niske ukupne troškove vlasništva kao za crno-bijele uređaje, što ispis u boji čini vrlo pristupačnim. Bez obzira na to što se ispisuje, ispis u boji više ne podrazumijeva velike troškove. Kyocerini novi pisači u boji uistinu vraćaju sredstva koja u njih uložite. Cijena uređaja FS-C5015N je 5990 Kn a FS-C5025N 6990 Kn + pdv. Cijena ispisa za 5% pokrivenosti  zapisač FS-C5015N je 0,54 Kn a za model FS-C5025 je 0,44 Kn.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.