Kyocerin novi učinkoviti ‘4-u-1’ uređaj FS-1116MFP

Racunalo.com foto

FS-1116MFP u minuti može ispisati i kopirati do 16 crno-bijelih stranica u te skenirati do 4 stranice u boji. Uređaj sadrži i mnoge korisne i ekonomične funkcije kao što su jasan LCD zaslon, standardni ulagač papira kapaciteta 50 listova te visokokvalitetno skeniranje u boji, koje dokazano poboljšava komunikaciju u uredima.


Očekuje se da će tržište odlično prihvatiti uređaj FS-1116MFP kojemu je dodana  i funkcija za faksirane. Malo je ljudi svjesno činjenice da je posjedovanje i korištenje običnog (ili: klasičnog) uređaja za faksiranje vrlo skupo. Spremnici za boju poznatih proizvođača koštaju otprilike (ili: gotovo) jednako kao  toner za FS-1116MFP, no pomoću njih s može ispisati smo 2500 stranica dok toner za FS-1116MFP omogućuje ispis 6000 stranica. Cijena po stranici pri uporabi uređaja za faksiranje veća je 250 posto nego kod Kyocerinog višenamjenskog uređaja pa se njegovom uporabom mogu ostvariti ogromne uštede u svakom uredu.


Uz povoljne ukupne troškove vlasništva, dodatna funkcija za faksiranje čini FS-1116MFP istinskim uređajem “4-u-1”, koji omogućuje faksiranje, kopiranje, ispis u skeniranje u boji. Budući da FS-1116MFP sadrži četiri funkcije u jednom uređaju, omogućuje puno učinkovitije upravljanje dokumentima i uporabu samo jednog uređaja umjesto kupovanja i održavanja četiri odvojena (ili: zasebna, posebna) uređaja.


Uz kompaktan i privlačan oblik FS-1116MFP odlikuje se izvrsnom pouzdanošću, dugotrajnim komponentama te zatvorenim pretincem za papir. Pretinac za papir u obliku ladice čvršći je nego pretinac u obliku pladnja jer, kad je zatvoren, potpuno je uklopljen u kućište uređaja. Tako papir nije izložen utjecaju okoline i zaštićen je od prašine i vlage. Pretinac za papir ima i mali otvor za provjeru količine papira bez otvaranja.
Kyocerina jedinstvena tehnologija ECOSYS koristi dugotrajne komponente koje uređaju FS-1116MFP omogućuju pouzdanost, veliku produktivnost i ekonomičan potrošni materijal. ECOSYS  (ECOnomy + ECOlogy + SYStem) temeljno je načelo primijenjeno na sve Kyocerine uređaje, koji su namijenjeni optimizaciji učinkovitosti radnoga mjesta, smanjenju utjecaja na okolinu i jednostavnoj sistemskoj integraciji.


Kad se potroši toner uređaja FS-1116MFP, sistem bez zasebnog spremnika za boju (cartridge-free) omogućuje jednostavnu zamjenu tonera te se stvara minimum otpada. Uz to, dugotrajne komponente, kao što je poboljšani bubanj uređaja, omogućuju ispis 100.000 stranica. Te jedinstvene značajke omogućuju niske troškove po stranici i niske ukupne troškove vlasništva te istovremeno čuvaju okoliš.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.