Kyocera Torque X01 – ekstremno robusni preklopni mobitel

Fotografija članka: Kyocera Torque X01 – ekstremno robusni preklopni mobitel

Japanska je kompanija najavila svoj novi robusni mobitel, Kyocera Torque X01, a koji je izuzetno robustan i čvrst što dokazuju i brojni testovi izdržljivosti koje je prošao.

Oglas

Novi je Kyocera Torque X01 mobitel je prošao čak 18 testova izdržljivosti u skladu s vojnim Military Standard 810G standardom, među njima i pad s visine od 1,8 metra na čeličnu ili betonsku površinu, a s čim se ne mogu pohvaliti brojni robusni smartfoni. Isto tako, vodootporan je u skladu s IPX5/IPX8 i otporan na prašinu u skladu s IP6X standardom.

Što se tiče karakteristika, ovaj preklopni mobitel (nije smartfon nego “feature” telefon!) ima 3,4 inčni FWVGA ekran, glavnu kameru od 13 MP s faznim auto fokusom (PDAF), dva zvučnika s prednje strane, a radi na Snapdragon procesoru na 1,1 GHz. Ugrađen je i microSD ulaz koji podržava kartice do 32 GB. Isto tako, podržava 4G LTE mrežem, kao i Wi-Fi 802.11 b/g/n.

Spomenimo i kako je u Kyocera Torque X01 ugrađena i posebna aplikacija za aktivnosti na otvorenom što znači da je ugrađeno pregršt različitih senzora koji prate razne parametre kao što je prognoza vremena, temperatura, visina i tlak. Svi se ti podaci mogu prikazivati na vanjskom ekranu, a možete aktivirati i audio notifikaicije.

Saznajemo kako će se prodavati u srebrnoj i crvenoj boji po za sada nepoznatoj cijeni. Više detalja potražite na .

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.