KYOCERA MITA TASKalfa 420i i 520i – novi višenamjenski uređaji

Fotografija članka: KYOCERA MITA TASKalfa 420i i 520i – novi višenamjenski uređaji

KYOCERA MITA TASKalfa 420i i 520i - novi višenamjenski uređaji

Uređaji TASKalfa 420i i 520i sadrže HyPAS, Kyocerinu novu otvorenu platformu za razvoj programske opreme. Združivanjem aplikacija utemeljenih na Javi i otvorenih mrežnih usluga novi višenamjenski uređaji KYOCERA MITA formata A3 ne podržavaju samo aplikacije ugrađene u uređaj, nego i one koje rade na vanjskom mrežnom poslužitelju. Ta hibridna platforma, koja podržava i prilagodbe upravljačke ploče, omogućuje tvrtkama da nove uređaje promjene u sastavni dio svojih specifičnih radnih procesa. Funkcije uređaja (ispis, kopiranje, skeniranje i faksiranje) moguće je prilagoditi specifičnim procesima i potrebama tvrtki povezanih sa sigurnosnim protokolima, računovodstvom ili drugim oblicima upravljanja dokumentima.

Prilagodljivi, sigurni i pouzdani
Uređaji TASKalfa 420i i 520i podržavaju standarde IPSec, IPv6 i šifriranje PDF dokumenata te tako omogućuju zaštitu podataka tvrtke od potencijalnih sigurnosnih rizika. Za još viši stupanj zaštite KYOCERA MITA nudi dodatni paket Data Security Kit, koji za vrijeme ispisa, kopiranja i skeniranja učinkovito briše sve podatke pohranjene na disku.

Velik izbor ponuđenih funkcija za rukovanje papirom omogućuje prilagodbu potrebama tvrtke. Moguće je dodati različite kasete za papir te tako zalihu papira povećati na 4200 listova. Za sortiranje, spajanje, bušenje, presavijanje i ispis brošura ponuđene su tri različite jedinice za konačnu obradu.

Uređaji TASKalfa 420i i 520i opremljeni su velikim dodirnim 21,59-centimetarskim zaslonom u boji te se odlikuju izuzetno intuitivnom strukturom naredbi. Korisnicima je ponuđen brz i jednostavan pristup svim funkcijama, bez obzira na to koriste li uređaj kao kopirni uređaj, mrežni pisač, skener u boji ili kao sustav za faksiranje (kao dodatna mogućnost).

Uz brzinu ispisa od 52 A4 stranice u minuti, izuzetnu pouzdanost i minimalne ispade, što je omogućeno Kyocerinim komponentama dugog vijeka trajanja, novi višenamjenski uređaji predstavljaju izuzetno produktivan dodatak za sve urede i radne skupine.

„Svojom vrhunskom pouzdanošću i prilagodljivošću naši novi uređaji TASKalfa 420i i 520i ispunjavaju očekivanja od naše nove trgovačke marke. Svaki zadatak, jednostavan ili složen, moguće je izvršiti krajnje jednostavno“, izjavio je Maki Nagao, voditelj odjela za proizvode u Kyoceri Miti.

KYOCERA MITA TASKalfa 420i i 520i - novi višenamjenski uređaji

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.