Kyocera Mita proširila ponudu brzim pisačem u boji

Fotografija članka: Kyocera Mita proširila ponudu brzim pisačem u boji

Kyocera Mita proširila ponudu brzim pisačem u boji

Zbog izdržljivog oblika i građe prikladne za opsežne poslove te naprednih mogućnosti obrade papira idealan je za uredske sredine koje ispisuju veće količine dokumenata u boji.

FS-C8500DN omogućuje ispis u boji brzine do 50 stranica u minuti (A4) ili 25 stranica u minuti (A3), uz najveću kvalitetu od 9600 x 600 tpi s višebitnom tehnologijom i standardnom jedinicom za obostrani ispis.

Ekonomičnost i ekologija
Pisač FS-C8500DN zamišljen je u skladu s Kyocerinim konceptom ECOSYS, čime nudi izuzetno niske troškove ispisa i vrlo malo otpadnog materijala jer je potrošni materijal samo toner. FS-C8500DN koristi Kyocerin toner s mikrodjelićima, koji je zaslužan za visoku kvalitetu ispisa s jasnim linijama, oštrim tekstom i glatkim prijelazima na fotografijama. Kyocerin toner smanjuje i potrošnju energije jer je priređen za ispis na nižim temperaturama. Time tvrtkama omogućuje da smanje svoj utjecaj na okoliš te istodobno da smanje troškove ispisa dokumenata. Za još veći nadzor troškova FS-C8500DN ima ugrađenih 100 odijeljenih kodova koji omogućuju praćenje načina korištenja pojedinih korisnika.

Napredne mogućnosti obrade
Pisač FS-C8500DN razvijen je zajedno s Kyocerinim višenamjenskim uređajima TASKalfa. Zbog toga uključuje široki izbor naprednih mogućnosti obrade papira, što omogućuje učinkovitu izradu brošura, letaka i presavijenih dokumenata. Standardni prostor za 1100 listova papira moguće je proširiti na 4100 listova, što je idealno za sredine koje puno ispisuju.

Maki Nagao, voditelj razvoja proizvoda u tvrtki KYOCERA MITA, rekao je: „FS-C8500DN nudi visoku kvalitetu ispisa velikih količina dokumenata, a pritom troškovi ostaju pod nadzorom i što niži. Naš jedinstveni koncept ECOSYS s dugotrajnim komponentama omogućuje visoku pouzdanost i niske ukupne troškove korištenja u svim tvrtkama i ustanovama koje ispisuju velike količine dokumenata u boji. Na primjer, trgovački centri mogu ispisati plakate formata A3 s dnevnim ponudama u boji, čime se jamči optimalna pozornost kupaca. Televizijske i radijske postaje mogu FS-C8500DN koristiti pri ispisu podrobnih programskih planova, a bojama i formatom A3 pomoći da ih se poštuje precizno do u sekundu.

Kyocera Mita proširila ponudu brzim pisačem u boji

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.