Kyocera Mita KM-3650w – višenamjenski uređaj za ispis i skeniranje formata A0

Racunalo.com foto

KM-3650w jednostavan je za uporabu i  pripremljen za povezivanje u mrežu te omogućuje pristup s bilo kojeg računala u uredu i istovremeni pristup većeg broja korisnika koji uređajem mogu upravljati pomoću bilo kojeg web preglednika (web browser). Ima veliki nagibni (ili: pokretljivi) radni zaslon koji omogućuje ugodno gledanje i upravljanje funkcijama uređaja.


Da bi skeniranje bilo precizno i originalni dokument u uređaj ušao bez prašine, papir se ulaže “licem gore”. Ručno ulaganje u “bypass” (ili: prolazni, prejosni) pretinac (ili: pladanj) omogućuje ispis ili kopiranje na posebnom (ili: specijalnim) papiru (ili: mediju) te brzo i jednostavno kopiranje. KM-3650w isporučuje se s jednim valjkom za namatanje papira, a moguće je kupiti i dodatni drugi valjak koji omogućuje korištenju više različitih medija (ili: vrsta papira.)


KM-3650w može ispisati ili kopirati 2,6 stranice formata A0 u minuti. Nakon zagrijavanja, koje traje kraće od pet minuta, za ispis prve stranice potrebno je 24 sekunde. Standardna razlučivost ispisa ili kopije iznosi 600 x 6000 tpi. Standardni kapacitet radne memorije je 512 MB, a tvrdog diska za pohranu 80 GB.


Cijena uređaja je 104.900 Kn, a cijena otiska po metru 0,035 Kn.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.