Kyocera FS-C5030N – osvojio nagradu “Editor’s Choice”

Racunalo.com foto

U postupku odabira uređaja koji će biti nagrađen tvrtka Better Buys neovisno testira stotine laserskih i tintnih pisača u boji. Ocjenjuju se radne karakteristike i mogućnosti svakog proizvoda u odnosu na druge, konkurentske proizvode.


Pisač FS-C5030N ispisuje brzinom od 26 stranica u minuti, crno-bijelih i u boji. Zasniva se na Kyocerinoj jedinstvenoj tehnologiji ispisa ECOSYS, koja koristi dugotrajne komponente pa je toner jedina komponenta koju treba mijenjati. Na taj način bitno se smanjuju količina otpadnog materijala i troškovi. FS-C5030N ima iznimno niske troškove vlasništva (TOC) te je cjenovno prihvatljivo rješenje za svaku tvrtku.


“Ekonomičan pisač koji može raditi pod velikim opterećenjem glavni je resurs uredskih okruženja u kojima se ispisuje velik broj dokumenata. čast nam je što je Better Buys odabrao pisač FS-C5030N zbog njegova kvalitetnog rada i dugotrajnosti jer naše je nastojanje proizvoditi pouzdane i produktivne uređaje koji se odlikuju niskim troškovima vlasništva”, rekao je Maki Nagao, menadžer za proizvode u tvrtki Kyocera Mita Europe.
Pisač FS-C5030N pohvalila je i analitička tvrtka CharisCo Printer Labs u članku “Forgotten elements of Total Cost of Printing – Space Consumption” (Zaboravljeni elementi ukupnih troškova ispisa – prostor koji zauzima uređaj), objavljenom u njenom časopisu TCP Global. Uspoređujući Kyocerin model FS-C5030N s drugim sličnim uređajima, došlo se do zaključka da taj pisač iz kategorije pisača u boji s bubnjem i tonerom za svaku boju zauzima tek malo manje prostora od kompaktnih pisača za crno-bijeli ispis formata A4. Pisač FS-C5030N dobru ocjenu dobio je i zbog svoje kompaktnosti. Naime, oblikovan je tako da pri radu zauzima malo prostora, ima ladicu za papir koja se otvara prema naprijed, a potrošni elementi lako se mogu dosegnuti s gornje strane pisača.


Mnoge današnje tvrtke organizirale su rad u radnim skupinama te im je svaki centimetar prostora važan. I dok ljude veseli kad imaju velike zaslone za računala, od pisača očekuju da budu što manji. FS-C5030N omogućuje korisnicima produktivnost i funkcionalnost, a pritom zauzima minimum prostora. Kad dotraje, manji uređaj znači i manje otpada. Pisač FS-C5030N, koji je utemeljen na Kyocerinoj jedinstvenoj tehnologiji dugotrajnih komponenti te mu se zamjenjuje samo toner, proizvest će minimum otpada tijekom svoga radnog vijeka.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.