Kyocera FS-2000D: ekonomičan i visokokvalitetan ispis

Racunalo.com foto

FS-2000D ekonomičan je pisač zasnovan na Kyocerinim jedinstvenim dugotrajnim komponentama ECOSYS, što bitno smanjuje ukupne troškove vlasništva (TCO). Dodamo li tomu njegov tih rad bez stvaranja ozona, svakomu je jasno zašto je taj pisač važan proizvod na današnjem tržištu, čiji su glavni zahtjevi niska potrošnja i visoki ekološki standardi.
Pisač FS-2000D sadrži 64 MB memorije kao standardni dio opreme, s mogućnošću proširenja do 576 MB. Za zahtjevnija poslovna okuženja na tržištu je dostupna i inačica FS-2000D, pripremljena za mrežni rad. FS-2000D svakom korisniku omogućuje vrhunsku učinkovitost i produktivnost.
Oba modela, standardni i FS-2000DN, mogu koristiti papir različitih veličina i težina. Standardni kapacitet spremnika za papir iznosi 600 listova, a može se proširiti do najviše 1100 listova. Tako velik kapacitet korisnicima omogućuje učinkovit i kontinuiran ispis uz rjeđu nadopunu spremnika.ECOSYS
Kyocerini jedinstveni ECOSYS uređaji (ECOnomy + ECOlogy + SYStem) oblikovani su tako da smanje potrebu za održavanjem i utrošak potrošnog materijala, radi postizanja što nižih troškova rada. Tehnologija ECOSYS zasnovana je na dugotrajnim komponentama, kao što je bubanj za ispis od amorfnog silicija, od kojega je tvrđi samo dijamant. Budući da se Kyocerini ECOSYS pisači zasnivaju na dugotrajnim komponentama, toner je jedini dio koji se zamjenjuje pa stoga ti pisači, među kojima i FS-2000D, omogućuju najniži trošak vlasništva (TCO) u svojoj klasi.
Kyocerin novi toner s keramičkim česticama kontinuirano polira bubanj za ispis te ga na taj način održava u izvrsnom stanju. Nadalje, Kyocerini stručnjaci uspjeli su čestice boje načiniti okruglijima te je ispis stoga jasniji. Uz to, pisač FS-2000D omogućuje standardni ispis pri stvarnoj razlučivosti od 1200 x 1200 tpi, čime se dodatno poboljšava izgled poslovnih dokumenata.


Bez ozona
Neprestano ulažući u razvoj tehnologija koje ne štete okolišu, Kyocera je stvorila novu generacija pisača koji ne stvaraju emisiju ozona. Uobičajeno je da električni naboj unutar pisača reagira s kisikom iz zraka stvarajući ozon. Kyocera je prva na svijetu razvila pozitivno nabijen valjak s kojeg se električni naboj ne gubi u zraku te ne dolazi do stvaranja ozona. Da bi se održala dugotrajnost sustava i istovremeno zadržala visoka kvaliteta ispisa, valjak se automatski čisti finom četkicom pri svakom prolazu papira.


Tihi rad
Iako FS-2000D nudi izvrsnu kvalitetu i učinkovitost, svojim radom neće ometati korisnike u poslu. Sva buka smanjena je pomoću nekoliko pametnih rješenja pri oblikovanju uređaja. Otvori za hlađenje postavljeni su sa stražnje strane uređaja, ventilatori se isključuju tijekom mirovanja, kratak razmak između prolaska dva papira, čime se smanjuje buka pri prihvatu papira te, naposljetku, potpuno nova konstrukcija uređaja sa specijalnim spojevima za tiši rad.


Izravan ispis pomoću USB-a
Pisač omogućuje ispis PDF dokumenata izravno s USB uređaja za pohranu podataka (USB memory stick). Tako npr. za potrebe sastanka poslovni partneri mogu jednostavno priključiti svoju USB memoriju i izravno ispisati svoje dokumente. Cijena pisača FS-2000D je 4.690 Kn a cijena otiska 0,063 Kn. Cijene su bez PDV-a.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.