Kyocera FS-1118MFP: velike mogućnosti i niska cijena

Racunalo.com foto

Mogućnost mrežnog povezivanja i brojna mrežna rješenja čine FS-1118MFP idealnim za timove, male radne skupine i odjele kojima će služiti kao učinkovit i vrlo funkcionalan komunikacijski uređaj.


Mogućnosti i brzina
FS-1118MFP ispisuje dokumente razlučivosti 1200 tpi formata A4 pri brzini od 18 stranica u minuti. Prvu stranicu ispisuje za samo 8 sekundi. Taj novi višenamjenski sustav omogućuje visokokvalitetan ispis, kopiranje i skeniranje u boji, a doda mu li se i sustav za faksiranje, postaje središnji uređaj u bilo kojem malom uredu ili odjelu tvrtke.


Kompaktan i učinkovit
Kompaktan dizajn i male dimenzije tog uređaja ne utječu na njegove mogućnosti rukovanja papirom. FS-1118MFP može pohraniti 300 listova papira, a ugradnjom ulagača papira (Paper Feeder PF-17) njegov se ukupni kapacitet može povećati na 550 listova, što omogućuje korisniku rjeđe dopunjavanje uređaja papirom. Dodatkom automatskog uvlakača dokumenata (DP-100) FS-1118MFP s lakoćom može odraditi i zahtjevnije zadatke kopiranja i skeniranja. Središnji upravljač za sve funkcije s impresivnih 96 MB memorije (proširive do 320 MB) pojednostavljuje uporabu naprednih mogućnosti uređaja, poput onih da se jednom skeniran dokument može ispisati više puta te elektroničkog sortiranja dokumenata.


Prednosti skeniranja u boji
FS-1118MFP nudi skeniranje u boji kao standardnu mogućnost, što znači da svi korisnici mogu iskoristiti prednosti boja za učinkovitiji rad s uredskim dokumentima. Ljudi više pažnje pridaju dokumentima u boji i učinkovitije pamte informacije, protok je informacija u tvrtki brži, a samim tim poboljšava se radni tijek i učinkovitost.
Korisnici mogu za vrijeme sastanka ručno pisati komentare u boji na crno-bijelo otisnutom dnevnom redu sastanka te, umjesto da troše vrijeme na pretipkavanje zabilješki, originalni dokument mogu skenirati u boji pomoću uređaja FS-1118MFP i odmah ga distribuirati. Takve rukom napisane zabilješke u boji mogu se upotrijebiti za uređivanje, ispravke ili promjene na bilo kojoj vrsti dokumenata – ugovorima, člancima iz novina, tablicama, rasporedima ili bilo čemu što je moguće skenirati.
Takav je način rada opušteniji i pogodniji za internu komunikaciju, koja postaje maksimalno učinkovita i jasna, bez potrebe za besprijekornim izgledom.Mrežni rad
FS-1118MFP može se povezati s jednim računalom pomoću brzog USB 2.0 ili paralelnog međusklopa (IEEE 1284). U uređaj je ugrađena Ethernet kartica koja omogućuje povezivanje s mrežom te njegove mogućnosti mogu upotrebljavati svi korisnici uredske mreže. Oni će uživati u korisnim funkcijama kao što su “Scan to PC”, “Scan to email” i dodatnoj mrežnoj funkciji za faksiranje. FS-1118MFP sadrži i naprednu jezičnu upravljačku jedinicu PRESCRIBE, koja emulira PCL5e, PCL6 i PostScript (KPDL) te omogućuje izravni ispis u PDF-u.


ECOSYS štedi novac i ne zagađuje okoliš
Kyocera FS-1118MFP temelji se na Kyocerinoj jedinstvenoj ekonomičnoj tehnologiji ECOSYS, koja koristi dugotrajne komponente. Toner je jedini potrošni materijal što korisniku modela FS-1118MFP omogućuje najniže troškove vlasništva (TCO) u klasi te minimalan negativan utjecaj na okoliš.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.