Kupcima Note 7 popust od 50% pri kupnji S8 ili Note 8

Fotografija članka: Kupcima Note 7 popust od 50% pri kupnji S8 ili Note 8

Samsung je objavio u ponedjeljak da će svi kupci Note 7 moći pri kupnji novoga Samsung flagshipa ostvariti popust od 50%

Oglas

U svojoj objavi Samsung je rekao da će svi koji su zamijenili svoj smartfon za Galaxy S7 ili Galaxy S7 Edge kroz njihov Upgrade program moći zamijeniti svoj Galaxy S7/S7 Edge za novi Galaxy S8 ili Note 8.

Ovo je samo još jedan u nizu Samsungovih poteza da pokuša opet zadobiti povjerenje razočaranih kupaca. Tijekom dva opoziva, Samsung je nudio zamjenu za svoje uz povrat novca za razliku u cijenu te je na kraju ponudio čak i potpuni povrat novca. U svojoj matičnoj zemlji, Južnoj Koreji, Samsung se odlučio za dodatnu ispriku u vidu isplate 100.000 wona, što je oko 615 kuna.

Sada će korisnici koji su u njihovom Upgrade programu morati platiti pola cijene svog uređaja, umjesto pune cijene, prije zamjene za S8 ili Note 8. ( Ovo je način rada njihovog Upgrade programa )

Ovdje je znakovito spominjanje Note 8, ovime je Samsung zaustavio glasine da će odustati od svoje Note linije smartfona. Na neki način su ovom svojom objavom potvrdili da će Note 8 doći sljedeće godine. To je po meni dobar poslovni potez, Note 8 sigurno neće opet kiksati, već će biti još bolji uređaj, ali je sada veliko pitanje kako će ga tržište prihvatiti.


Koliko se god Samsung trudio ispričati, ljudi ne zaboravljaju lako. Ako gledamo tržište u SAD-u, ako se Samsung ne nagodi s većinom tužbi, sljedeći smartfoni ove tvrtke biti će u nepovoljnom položaju, koliko se god Samsung pokušao iskupiti, kod njih jedino tužbe imaju težinu. Na kraju kao i uvijek u svijetu tehnologije, Europa će najlošije proći. Kod nas još uvijek sve se pojedinačno mora pregovarati, a tu je ostavljen veliki prostor Samsungu za manipulaciju, jer velikom tržištu će udovoljiti, dok će mala tržišta zaboraviti. Nas jedino može “spasiti“ neki globalni program.

Ovaj Upgrade program počet će 30. studenog ove godine u Južnoj Koreji. Zanimljivo će biti vidjeti koliko će biti zainteresiranih za ovaj program i vjerujem da će Samsung po tome odlučiti hoće li ovaj program vezan za Note 7 zaživjeti diljem svijeta.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.