KulenDayz 2013 – peta tehnološka konferencija na dlanu Slavonije i Baranje

Fotografija članka: KulenDayz 2013 – peta tehnološka konferencija na dlanu Slavonije i Baranje

Microsoftova zajednica tehnoloških stručnjaka (MS Community) i BIOS Poduzetnički inkubator s potporom Osijek Software City-a organiziraju međunarodno prepoznatu IT konferenciju KulenDayz 2013.

Oglas

Konferencija KulenDayz 2013 je upravo počela, a trajat će do nedjelje 15. rujna. 2013. u Osijeku i Bilju.

Već petu godinu na konferenciji se okupljaju renomirani informatički stručnjaci s ciljem razmjene specifičnih tehnoloških znanja i vještina s predstavnicima lokalne IT zajednice. Cijeli je događaj popraćen upoznavanjem s prirodnim ljepotama Slavonije i Baranje, njezinim gastronomskim specijalitetima i kulturnim vrijednostima.

KulenDayz 2013 se uvelike razlikuje od ostalih konferencija jer počiva na ideji opuštenih predavanja gdje se najnovije ideje i tehnologije predstavljaju u prostoru izvan uobičajenih konferencijskih dvorana. Samo ovdje možete vidjeti predavače kako bez projektora i prezentacija na otvorenom govore o svojim iskustvima, raspravljaju o korisnim alatima i daju korisne savjete.

Konferencija počinje u petak, 13. rujna, pretkonferencijskim danom kada su na rasporedu cjelodnevne radionice s temama Project Management, SQL Server 2012 i Private Cloud. Program se nastavlja svečanim otvaranjem konferencije u subotu, 14. rujna, kada se održava glavni konferencijski program slijedom od preko 40 atraktivnih predavanja podijeljenih u šest cjelina: Advanced Development, Databases / BI, IT Pro, Project Management, Web  i Mobile. Uz uobičajena predavanja održat će se i dodatna „Open session“, gdje sudionici sami oblikuju sadržaje. Sva predavanja drže vrhunski strani i domaći predavači okupljeni zahvaljujući organizatorima konferencije i snažnom željom za jačanjem informatičkih vještina u regiji.

Konferencija završava u nedjelju, 15. rujna, izletom i druženjem svih sudionika u Aljmašu u vinariji Janečić gdje će domaćini organizirati kušanje vina i upoznati posjetitelje s procesom proizvodnje vina. Nakon toga nas očekuje ručak u Iloku, posjet starim podrumima, obilazak grada.

Izniman uspjeh KulenDayz 2012
Interes iz godine u godinu za ovom konferencijom raste te ona dobiva sve veći globalni prizvuk.  Mislimo da je napravljen dobar spoj promocije slavonskog i baranjskog kraja, dobre atmosfere i visoko kvalitetnog i stručnog sadržaja kojeg se u ljepotama prirode može predstaviti na jedan drugačiji i poseban način.

Prošlogodišnja KulenDayz 2012 konferencija okupila je preko 250 tehnoloških stručnjaka iz cijelog svijeta: SAD, Njemačke, Španjolske, Francuske, Italije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, i Hrvatske. Tada je dobila i veliki globalni karakter jer joj se pridružio i Microsoft MVP program (Microsoft Most Valued Professionals) koji je prepoznao KulenDayz kao originalnu i dobru ideju.

Više o KulenDayz 2013 konferenciji potražite u našem (lokacija, vrijeme, Google Mapa,…) i na stranicama .

Kulen Dayz 2013 konferencija 05

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.