KulenDayz 2013 – peta po redu konferencija ponovo u živopisnoj Slavoniji!

Fotografija članka: KulenDayz 2013 – peta po redu konferencija ponovo u živopisnoj Slavoniji!

Na ovogodišnjoj, petoj po redu, KulenDayz 2013 konferenciji, atraktivna i vrlo zanimljiva predavanja dolaze iz radionice Citus grupe. Četiri hrabra mušketira pripremila su tri vrhunska predavanja.

Oglas

Sve o izradnji i korištenju hibridnog oblaka sa System Center 2012 objasnit će Romeo Mlinar i Tomica Kaniški. Temu će objasniti step-by- step od instalacije pa do implementacije i monitoringa. Za sve one koje zanima BYOS i Windows Server 2012 R2 Tomica Kaniški pripremio je pravu poslasticu. Sve to i puno više na KulenDayz 2013 konferenciji.

Kako modernizirati postojeće aplikacije?  Svakodnevno, i to svuda u svijetu, tvrtke se suočavaju s ozbiljnim izazovima zbog starenja njihove IT infrastrukture i aplikacija. Kako bi se smanjili troškovi i rizici, a u isto vrijeme povećala fleksibilnost i inovativnost IT rješenja, mnoge kompanije ulaze u transformaciju postojećih aplikacija u računalni oblak i prilagođavanje mobilnim tehnologijama. Odgovor na ovo i mnoga druga pitanja saznajte na predavanju Tomislava Bronzina i Ariana Stipića na temu Application Modernization – Transformation to the Cloud and Adopting Mobile Technology, naravno na KulenDayz 2013 konferenciji. Projekt transformacije nije jednostavan, ali može biti vrlo uspješan ako je dobro definiran i planiran na način da vodi računa o poslovnim zahtjevima, tehničkoj arhitekturi rješenja, sigurnosti, mogućnosti integracije, upravljanju aplikacijom i infrastrukturom, ukupnoj cijeni koštanja (TCO) i očekivanom povratu investicije od transformacije (ROI). Nudi se nekoliko metodologija, koje definiraju jasan put identifikacije prilika za transformaciju, a da se pri tome maksimalno smanje troškovi i rizik. Predavanje će prikazati postupak, drugi korak, u procesu transformacije – modernizaciju (relativno novog) rješenja baziranog na Microsoft .NET tehnologiji, koje je koristilo SQL Server bazu podataka, u rješenje koje je transformirano u aplikaciju koja koristi servise Microsoft računalnog oblaka Windows Azure i SQL Azure. Na KulenDayz 2013 konferenciji objasnit će se 4 strateške domene za modernizaciju aplikacije: re-hosting, potpuna zamjena aplikacije, integracija (npr. s Enterprise Service Bus-om) te promjena arhitekture/re-factoring.

KulenDayz 2013

Tomislav Bronzin je osnivač tvrtke CITUS, Microsoft Silver Certified Partner, čija je glavna djelatnost proizvodnja programskih rješenja i savjetovanje za razvoj aplikacija na Microsoft platformi. Autor je dva patenta s područja ICT-a, te je dobio nekoliko zlatnih medalja za inovacije u ICT-u (USA, Korea, Taiwan, Croatia) za svoje inovacije. Bio je uključen u projektiranje i implementaciju prvih mobilnih rješenja na Microsoftovoj platformi, te razvoj prvih rješenja koja su koristila Unified Communication. Tomislav ima više od 18 godina iskustva u struci i nositelj je počasnih titula Microsoft Regional Director (2003-2013) i Microsoft Most Valuable Professional. Uz navedeno, redovni je predavač na Microsoftovim konferencijama u široj regiji poput Microsoft TechEd Europe ili WinDays i MobilityDay, kao i predavač na Visokoj školi za primjenjeno računarstvo. Jedan je od osnivača Microsoft Community-a u Hrvatskoj, a pomogao je osnivanje istih u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Makedoniji, Armeniji i Moldaviji. Član je upravnog odbora INETA Europe – International .NET Association.omislav je INETA Europe Vice President i organizator Mobility Day konferencije. Jedan je od autora (od 4 MVP-a i MCT-a) koji su osmislili i predaju specijalni trening , temeljem njegovog iskustva kao Solution Architect-a za projekte kao što je npr. www.protectatwork.com. Protect@Work je distribuirano rješenje bazirano na zadnjim verzijama tehnologije poput SQL Server, BI, Mobile BI & Cloud Computing.

Sve inforfmacije o KulenDayz 2013 konferenciji potražite u našem i na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.