Kuhar.hr i Dani hrvatskog kulinarstva – mjesto je za sve gurmane koji se tako osjećaju!

Fotografija članka: Kuhar.hr i Dani hrvatskog kulinarstva – mjesto je za sve gurmane koji se tako osjećaju!

Evo nešto sasvim drugačije, ali i online. Uz Državna prvenstva kuhara i slastičara te Kamelija kup, šest dana posvećenih kulinarstvu sastojat će se i od nekoliko popratnih događanja koja će biti otvorena za javnost. Idemo kuhati!

Oglas

U petak, 30. studenog 2012. godine, počinju deveti Dani hrvatskog kulinarstva u Varaždinskim Toplicama. Već idućeg dana, 01. prosinca, učenici Srednje škole Biograd na Moru pripremit će jela od janjetine koja će se od 11 sati moći i degustirati. Nakon tog, svakom će dobro za desert sjesti – torta. Od 15 sati, u predvorju hotela Minerva bit će  izložene prekrasne svečane torte koje su pripremili natjecatelji Državnog prvenstva slastičara. Za samo 20 kuna svatko može u hotelskom kafiću dobiti kavu i torte koliko želi.

Dani kulinarstva i u ponedjeljak i u utorak donose veselje za gurmane. Oba dana će Podravka, generalni sponzor manifestacije, u večernjim satima organizirati degustacije jela napravljenih od svojih proizvoda. Kao i prošle godine, Podravkini kuhari i promotori pokazat će koliko vaša kuhinja može biti kreativna koristeći njihove vrhunske proizvode.

Također, u ponedjeljak nemojte propustiti svečanu večeru Dana hrvatskog kulinarstva. Zlatna Nimfa, večera koje se već tradicionalno održava u topličkom hotelu Minerva, okuplja obiteljska poljoprivredna gospodarstva iz cijele Varaždinske županije, a prava je prilika da se na jedinstven način upozna autohtona kuhinja varaždinskog kraja. Uz to, moći će se degustirati i svečane hladne plate i predjela koje su pripremili neki od najboljih hrvatskih kuhara natječući se na Državnom prvenstvu kuhara.

Cijena večere je 100 kuna, a uključuje predjelo, glavno jelo i desert te degustaciju hladne plate. Ulaznice se od petka mogu kupiti na info pultu Dana hrvatskog kulinarstva, a možete ih i unaprijed rezervirati na broj telefona 099 0890 431.

Više o ovim sadržajima kao i o kulinarskim radionicama, koje su ove godine prvi put namijenjene ne samo profesionalnim već i amaterskim kuharima, možete naći na internet stranici organizatora Dana hrvatskog kulinarstva ili na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.