Kudoso: ruter s upravljanjem provođenja vremena djece online

Fotografija članka: Kudoso: ruter s  upravljanjem provođenja vremena djece online

Činjenica je da djeca provode puno vremena surfajući internetom. Ako ste roditelj onda zasigurno pokušavate na sve načine kontrolirati vrijeme koje oni provode za računalom. Znamo da to nije jednostavno, jer ponekad su djeca više domišljata nego mi sami. Pronašli smo vrlo zanimljiv ruter imena Kudoso koji bi nam mogao olakšati posao.

Oglas

 (usmjerivač) omogućava kontrolirati pristup mreži, bilo sadržajima bilo u određeno doba dana ili noći. Kudoso nije samo ruter, on ima u sebi i softver koji štiti pristup neovlaštenom sadržaju i ograničava vrijeme provedeno u konzumaciju određenog sadržaja. Tako na primjer, moguće je kroz web sučelje ograničiti dnevno korištenje Facebooka ili bilo kojeg drugog sadržaja.

Kudoso: ruter s  upravljanjem provođenja vremena djece online

Kudoso također integriran obrazovni interaktivni portal Khan Academy, nastao od strane  izumitelja Rob Lrizarry. Tijekom proteklih 18 mjeseci, usmjerivač i pripadajući softver su testirani u nekoliko obitelji, i reakcije su više nego pozitivne. Uglavnom, Kudoso roditeljima pruža dvije mogućnosti: da bude samo usmjerivači možete koristiti samo Kudoso kontrolni softver. Projekt je prijavljen na , i ima cijenu 120 $ za ruter i softver. Očekuje se u kolovozu na tržištu.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.