Krešimir Madunović, predsjednik Uprave Iskona govori o Iskon.tv-u, televiziji nove generacije

Fotografija članka: Krešimir Madunović, predsjednik Uprave Iskona govori o Iskon.tv-u, televiziji nove generacije

Krešimir Madunović je na poziciji Predsjednika Uprave Iskona od 1. lipnja 2016. nakon odlaska Saše Kramara na novo radno mjesto člana Uprave u Hrvatskom Telekomu.

Oglas

Madunović je u Iskonu od 2013. godine. i ubrzo preuzima upravljanje rezidencijalnim prodajnim segmentom, korisničkom podrškom te marketingom. Karijeru je gradio u HPT Mostaru, T-Mobile-u i HT-u na zahtjevnim menadžerskim funkcijama. Od njegova dolaska na ovo radno mjesto desilo se nekoliko zanimljivih projekata koje su osjetili krajnji korisnici.

Prvi projekt koji je bio predstavljen je Iskon.Smarthome, rješenje za pametne domove a nedavno je predstavljen nova dimenzija Iskon.TV.

Zamislite na jednom mjestu 10.000 dostupnih sadržaja, ali i prepoznavanje filmskih žanrova, serije, glumaca i tipova emisija koje volite gledati. I da vaše favorite okuplja na početnom zaslonu u trenutku kada upalite TV. Od sada se takva televizija može gledati u Iskonu.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.