Krenula nadogradnja na Android 4.0.4 za smartphone Xperia 2011

Fotografija članka: Krenula nadogradnja na Android 4.0.4 za smartphone Xperia 2011

Od ovog tjedna ovisno o regiji za Sony modele Xperia arc, Xperia Arc S, Xperia neo, Xperia neo V, Xperia mini, Xperia Pro, Xperia active i Xperia ray kreće Ice Cream Sandwich firmware nadogradnja.

Oglas

Nakon što je na Sony Mobile blogu osvanula obavijest o nadogradnji na Android 4.0 Ice Cream Sandwich smartphonea Xperia P, najavljen je Android 4.0.4 firmware za uređaje obitelji Xperia, objavljenih u 2011.
Sljedeći na redu za ažuriranje (Over-The-Air, OTA) u idućih nekoliko tjedana su Xperia mini pro, Xperia neo L i Live with Walkman. Valja napomenuti da su neki već dobili ICS ažuriranje za 2011 Xperia smartphone linije prije mjesec dana. Nadogradnja uključuje dodatno ispravke nekih bugova, podešavanja performansi i ostala manja poboljšanja.

Ukoliko niste još nadogradili svoje uređaje na ICS 4.0, pogledajte u nastavku kako da to učinite. Isti postupak primijenite za nadogradnju na inačicu 4.0.4.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.