Kreativni nagradni natječaj na Racunalo.com – poklanjamo smartfone i još ponešto

Fotografija članka: Kreativni nagradni natječaj na Racunalo.com – poklanjamo smartfone i još ponešto

Do polovice kolovoza traje nagradni natječaj na našem portalu u kojem možete osvojiti nekoliko pametnih telefona, pametne satove i druge sitnice. Sve što trebate je – biti kreativni.

Oglas

Jedan od vrlo uspješnih projekata koje smo pokrenuli krajem 2016. godine je naša pametnih telefona i tableta, a koja se pokazala kao vrlo zanimljiva i odlično ste je prihvatili. Svakodnevno bilježimo tisuće i tisuće usporedbi, daleko više nego što smo očekivali.

Želimo je unaprijediti i poboljšati, pa trebamo i vašu pomoć. U našem smo vam postavili nagradno pitanje u kojem želimo čuti što vi mislite o našoj Usporedilici i kako je možemo još više poboljšati.

Usporedilica je besplatna cloud aplikacija u kojoj možete uspoređivati više od 2.000 pametnih telefona, tableta i hibrida. Pokrenuta je krajem studenog 2016. godine, a do sada ste kreirali više od 430.000 usporedbi i pregledali više od 1,6 milijuna uređaja.

Svoje prijedloge nam pošaljite emailom, najkreativnije ćemo nagraditi vrijednim nagradama. Isto tako, najbolje ćemo vaše prijedloge uključiti u slijedećoj seriji nadogradnji Usporedilice. Kako se uključiti u kreativni nagradni natječaj, sve potrebne detalje možete pronaći na . Prijaviti se možete do 15. kolovoza.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.