Kratki URL za Google i Facebook

Fotografija članka: Kratki URL za Google i Facebook

Google je lansirao Goo.gl, kako bi se ponudile pogodnosti kao što su stabilnosti / sigurnosti  i brzinu. Trenutno, Google URL je dostupna samo iz Google alatne trake i FeedBurner.  Što je zanimljivo Feedburner / Twitter integracija omogućava ažuriranje postova direktno na Twitter. Nema potrebe da se integrira s Twitterfeed.
Facebook je objavio URL-servis, pod nazivom "fb.me". Skraćeni URL čini se povećava osjećaj bolje komunikacije, jer web stranica pokušava biti više otvorena i povezana na druge web stranice i Internet povezane uređaje. Odmah će te primjetiti da skraćeni URL pruža jednostavnije i lakše čitanje korisničkog sučelja. Facebook je nedavno počeo automatsko skraćivanje URL-ova koji se pojavljuju u svim mobilnim sučeljima. Moguće je da naprave company’ll fb.me kao zadani za bilo koji sadržaj , a koji korisnici dijele s javnošću, u nadi da bi skraćeni URL-ove olakšali ponovno dijeljenje.
S.L.
Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.